nu are freebsd in fisier
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Lib pls?
ld-elf32.so.1: /usr/lib32/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.22 required by /usr/home/m2_svfiles/main/srv1/share/bin/game not found
ld-elf32.so.1: /usr/lib32/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.26 required by /usr/home/m2_svfiles/main/srv1/share/bin/db not found
ld-elf32.so.1: /usr/lib32/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.22 required by /usr/home/m2_svfiles/main/srv1/share/bin/game not found
ld-elf32.so.1: /usr/lib32/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.26 required by /usr/home/m2_svfiles/main/srv1/share/bin/db not found
You can use this fix for login password:
Makefile:
CC = ccache gcc12
CXX = ccache g++12
Server source, game and db with Makefile add ccache gcc12:

See full signature
Salut, cred ca sursa binnery are ceva probleme, am incercat sa compilez si sa urca iconita in client si nu imi deschide clientul. Am modificat numele fisierului in zona VeriFiles.
In input.cpp nu exista if (strcmp(p->filename, "Lucky2.exe") && ch->GetGMLevel() != GM_IMPLEMENTOR)
========== Rebuild All: 16 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========
========== Rebuild completed at 3:16 PM and took 01:53.021 minutes ==========
In input.cpp nu exista if (strcmp(p->filename, "Lucky2.exe") && ch->GetGMLevel() != GM_IMPLEMENTOR)
Eu am schimbat externul la sursa binary si la sursa serverului:metin2romania scrie: ↑ Salut, cred ca sursa binnery are ceva probleme, am incercat sa compilez si sa urca iconita in client si nu imi deschide clientul. Am modificat numele fisierului in zona VeriFiles.

See full signature
Multumesc Andi, sa inteleg ca problema din launcherul este din sursa game si nu din binnary ?

See full signature
ld-elf32.so.1: /usr/lib32/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.20 required by /usr/src/Source/Server/db/db_r41245 not found
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
-
4Răspunsuri731Vizualizăride ZuZuR
-
2Răspunsuri298Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri208Vizualizăride mrpickles998
-
2Răspunsuri708Vizualizăride Andi
-
16Răspunsuri5695Vizualizăride Andi
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: MDShved și 3 vizitatori
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.