1 mesaj
Developer Developer
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: -
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Salutari la toata lumea!

Despre ce este vorba?
    Ei bine, este vorba de un joc pe care il vom crea in Unreal Engine care este unul din cele mai puternice motoare grafice existente( vedem cu ce va veni Rockstar), full OpenSource si scris complet in C++, standardizat chiar la C++20, lucreaza foarte multi oameni la acest Engine(mii) si este pe cat de COMPLEX pe atat de PUTERNIC. Jocul va fi astfel, dezolvat in mare parte in C++, dar si in Blueprint-ul oferit de ei, care practic, este un layer azvarlit peste C++ pentru comodidate, rapiditate si usurinta.

Cum a inceput?
    In urma cu aproximativ 4 luni (nu neg alte incercari si alte proiecte create si recreate si testate si bla bla bla in trecut) am inceput GrowInk. Acesta este un joc in care tu, ori singur, ori impreuna cu alti prieteni, o sa te poti bucura de o experienta unica, o experienta in care va trebui sa printezi bacnote false si sa reusesti sa-ti construiesti un imperiu al ilegalitatii din asta. M-am gandit foarte mult la asta, si am decis ca as vrea sa fac public tot procesul, adica impreuna cu voi, chiar de la 0, sa prezint toate etapele prin care voi dezvolta acest joc. Pentru asta am inceput o serie pe YouTube (voi lasa un link mai jos pentru cine vrea/doreste) si pe viitor voi planifica sa postez mai mult si pe TikTok, Insta si poate Facebook, dar momentan am lucrat destul de mult la base architecture si nu prea am asa mult gameplay incat sa pot incepe o serie acolo, mai mult related with bugs funny.

Ce se va intampla in continuare?
    In lunile care urmeaza, voi continua sa lucrez la GrowInk si imi doresc ca in PRIMAVARA sa lansez primul prototip al jocului, in care voi incerca sa storc 20-30 de minute de gameplay si sa-l putem juca impreuna. Pentru acest prototip, vor fi disponibile 100 de chei free, adica, 100 de persoane maxim care pot primi o cheie complet gratis a jocului si il pot juca. In acele zile ne vom organiza, sub indrumarea mai multor Community Managers care va vor raspunde la toate intrebarile si vor fi disponibili non-stop pe durata sesiunii jocului. Aceste zile vor fi alese in functie de disponibilitatea fiecaruia, si vom incerca ca orice persoane din cele 100 sa reuseasca sa incerce jocul.

Unde ne vedem?
    Va astept cu drag cu mesaje si pareri pe serverul meu de discord, unde putem sta la mai multe povesti sau chiar si in privat. Vreau sa va spun ca, sunt foarte deschis la opinii, rautaturi si toate cele si ca accept orice forma de feedback.

Ce va urma pe viitor?
    In viitorul apropiat, ne vom axa explicit pe gameplay si vom incerca sa fim full-focus pentru perioada din Primavara unde vom avea in vedere sa extindem cat mai mult partea de Gameplay. Dupa aceasta perioada, vom trai si vom vedea ce va fi, dar cel mai sigur vom pune amprenta foarte mult si pe cum se simte jocul in afara gameplay-ului, aici referindu-ma la detaliile ce vor impacheta gameplay-ul.

TLDR: In urma cu 4 luni am inceput proiectul GrowInk care este un joc in Unreal Engine si in primavara vreau sa lansez primul prototip in care vor fi 100 de chei disponibile pentru a putea fi incercat. Practic, 100 de persoane maxim pot primi o cheie complet gratis a jocului si il pot juca. Tot acest process de dezvoltare este si pe YouTube, dar si pe discord-ul official al jocului, link-uri putin mai jos. Va astept cu cel mai mare drag cu pareri sau opinii, sau cu orice fel de intrebare sau curiozitate.

Voi lasa si cateva poze din joc - also, puteti vedea mai multe si pe YouTube sau pe serverul de Discord. Va astept cu drag!

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 1

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 2

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 3

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 4

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 5

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 6

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 7

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 8

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 9

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 10

[UnrealEngine] GrowInk The Game - Work In Progress - Mesaj 1 - Imagine 11

Numai bine!

Toate link-urile aici:
    Join GrowInk Discord: https://discord.gg/4eJ92XfS
    Watch me on YouTube: https://www.youtube.com/@Adevlinos
    Discord: adelinos

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Proiecte personale”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

Discord ID copiat: