See full signature
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
salut, nu este atasat freebsd-ul? sau nu il vad eu, daca nu este, pe ce versiune merge?
FreeBSD 13.2:_budgetlow scrie: ↑ salut, nu este atasat freebsd-ul? sau nu il vad eu, daca nu este, pe ce versiune merge?

See full signature
am erori la lib-uri, ai o alternativa? am instalat tot ce se putea, nimicAndi scrie: ↑FreeBSD 13.2: [Continutul ascuns nu poate fi citat]_budgetlow scrie: ↑ salut, nu este atasat freebsd-ul? sau nu il vad eu, daca nu este, pe ce versiune merge?
Instalare CLANG-Devel cu toate dependențele:_budgetlow scrie: ↑am erori la lib-uri, ai o alternativa? am instalat tot ce se putea, nimicAndi scrie: ↑FreeBSD 13.2: [Continutul ascuns nu poate fi citat]_budgetlow scrie: ↑ salut, nu este atasat freebsd-ul? sau nu il vad eu, daca nu este, pe ce versiune merge?

See full signature
Am pus eu VDI-urile pentru 40250 TMP4 si Ulthar V2 aici:_budgetlow scrie: ↑am erori la lib-uri, ai o alternativa? am instalat tot ce se putea, nimicAndi scrie: ↑FreeBSD 13.2: [Continutul ascuns nu poate fi citat]_budgetlow scrie: ↑ salut, nu este atasat freebsd-ul? sau nu il vad eu, daca nu este, pe ce versiune merge?

See full signature
Salut White
merge ca uns serverfilles.Am o problema in modificarea prețurilor în shopuri,am modificat din navicat nimic,am decriptat item proto nimic.Un mic hint te rog daca ai idee.
daca serverul citeste txt, preturile se modifica din item_proto.txt, nu din Navicat.
Te asteptam si pe serverul de Discord
- aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
See full signature
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.