ai cumva functiile lipsa ca sa completam resursa? sau ne spui de unde le-ai luat?dany8368 scrie: ↑ Intradevar systemul este functional doar ca lipsesc foarte multe functii din el si trebuie adaptat pentru propriul server in anumite locuri mai ales pentru cine nu are systemul de woni.
-
Lipsa functii pentru anumite butoane
Lipsa functii pentru decorare shop + titlu
Mai exista si ceva probleme la timpul shop-ului standard si premium, pe langa asta in pozele de mai sus este acelasi system doar ca este modificat pentru serverul respectiv dar in postare este systemul default.
Am vazut ca exista si ceva functii pentru blocarea sloturilor doar ca sunt incomplete.
+
Este p2p si se poate extinde mai mult de atat.
Restrictii pentru cei smecheri care incearca sa tepuiasca lumea prin shop, nu poti vinde aceeasi cantitate de obiecte cu un pret diferit.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Am functiile lipsa facute in serverul meu, nu am stat sa actualizez functiile si in system si nu as sta acum sa caut din nou sa vad unde am adaugat/modificat/adaptat functiile respective, nu le-am luat de nicaieri doar le-am scris in locurile unde lipseau ca sa pot face systemul functional cat de cat, cu siguranta mai e mult de lucru la el pana ajunge la un system complet.[HF]White scrie: ↑ai cumva functiile lipsa ca sa completam resursa? sau ne spui de unde le-ai luat?dany8368 scrie: ↑ Intradevar systemul este functional doar ca lipsesc foarte multe functii din el si trebuie adaptat pentru propriul server in anumite locuri mai ales pentru cine nu are systemul de woni.
-
Lipsa functii pentru anumite butoane
Lipsa functii pentru decorare shop + titlu
Mai exista si ceva probleme la timpul shop-ului standard si premium, pe langa asta in pozele de mai sus este acelasi system doar ca este modificat pentru serverul respectiv dar in postare este systemul default.
Am vazut ca exista si ceva functii pentru blocarea sloturilor doar ca sunt incomplete.
+
Este p2p si se poate extinde mai mult de atat.
Restrictii pentru cei smecheri care incearca sa tepuiasca lumea prin shop, nu poti vinde aceeasi cantitate de obiecte cu un pret diferit.
![]()
Mentionez si ca nu am problemele spuse de @salexandru9982 in primul comment, totul functioneaza normal la system.
Ultima oară modificat 29 Mar 2026, 14:04 de către dany8368, modificat de 2 ori în total.
Pentru cine are problema asta, rezolvarea este simpla...salexandru9982 scrie: ↑ am ajuns cu el pana intr-un punct nu da nici o erroare dar nu deschide shop am verficat peste tot pe martysama culmea ca merge din ce vad la anghel mai sus
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
-
5Răspunsuri871Vizualizăride xMexR
-
1Răspunsuri599Vizualizăride Cryptex
-
9Răspunsuri3411Vizualizăride diehard2998
-
21Răspunsuri7262Vizualizăride valux
-
2Răspunsuri752Vizualizăride Vlad
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Edip Can Demir, itttts, Kronos și 77 vizitatori
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.