2 mesaje
  • Reacții: 44
  • Mesaje utile: 1
  • Status: MONEY ^.^
  • Server: N/A
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

*Problemă/Întrebare: folosesc zearth2 am instalat sistemul in cauza surse totul ok se compileaza dar la partea de python am probleme.

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): sursa-python/system-mob-drop-info-full-fixuri-t904.html

*Syserr:
    0424 15:54:10931 ::
    networkModule.py(line:200) SetSelectCharacterPhase
    system.py(line:130) __pack_import
    system.py(line:110) _process_result
    introSelect.py(line:26) <module>
    system.py(line:130) __pack_import
    system.py(line:110) _process_result
    uiTarget.py(line:18) <module>
    uiTarget.py(line:20) TargetBoard
    uiTarget.py(line:21) InfoBoard

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'ListBoxExNew'

0424 15:54:10931 :: ============================================================================================================
    0424 15:54:10931 :: Abort!!!!

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code): nu stiu de unde apare problema

*Poze / Video: n/a
    Rezolvat de Donattelo » 24 Apr 2025, 17:52

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
  • Reacții: 44
  • Mesaje utile: 1
  • Status: MONEY ^.^
  • Server: N/A
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Marcati ca fiind rezolvat, erau cateva coduri scrise total aiurea, le-am refacut si acum functioneaza, daca cineva mai foloseste serverfiles zearth2 si se loveste de problema asta uitati rezolvare, inlocuiti ui.py cu asta: sa nu mai munceasca toata lumea.
    #EDIT: Erau niste coduri aruncate aiurea si in uitarget, il las si pe ala aici, fara el corectat nu functioneaza corect sistemul (inca odata, doar pentru oamenii ce folosesc serverfiles zearth2.)

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Închis

Înapoi la “Probleme rezolvate”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Discord ID copiat: