Practic adaugam in plus Destroy Item si Craft Item ( Faci fragmente de energie sau orice altceva )
*Poze / Video (obligatoriu):
*Link download:
Butoane pentru cine le vrea pe acelea
UPDATE:
![[C++/Py] Update QuickSell - Mesaj 1 - Imagine 1 [C++/Py] Update QuickSell - Mesaj 1 - Imagine 1](https://media.discordapp.net/attachments/1344467578080464916/1370469181195161740/DF441B5E-CB43-479E-A39E-BF8775811433.png?ex=681f9c62&is=681e4ae2&hm=a19813d47df65b53ecc468a079857d4e901f9643c89c0a855b46400c7c904888&=&format=webp&quality=lossless&width=571&height=316)
Imagini
PasteBin :
UiInventory :
@[HF]White
![[C++/Py] Update QuickSell - Mesaj 1 - Imagine 1 [C++/Py] Update QuickSell - Mesaj 1 - Imagine 1](https://media.discordapp.net/attachments/1344467578080464916/1370469181195161740/DF441B5E-CB43-479E-A39E-BF8775811433.png?ex=681f9c62&is=681e4ae2&hm=a19813d47df65b53ecc468a079857d4e901f9643c89c0a855b46400c7c904888&=&format=webp&quality=lossless&width=571&height=316)
Ultima oară modificat 10 Mai 2025, 00:11 de către Lugh, modificat de 3 ori în total.
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Nu contest ceea ce ai zis si cum am zis, cineva a cerut si eu doar am adaugat si atat, nu a fost nimic platit, doar un serviciu pro-bono sa spunem asa, legat de itemele cu flagul ANTI_SELL in ceea ce am postat nu vor merge date pe partea de destroy acolo. Ma repet, e o chestie de aproximativ 20 minute ce am facut in viteza la cerere si atat. In schimb zilele ce urmeaza cand voi avea timp voi face update-uri pentru ceea ce ai zis pentru ca intr-adevar este o idee buna.Dragos scrie: ↑ Concluzie:
Cum sa iti bagi sisteme in client si sa nu aibe o logica in spatele UI-ului. Ai mers fix pe premiza am bagat butonul, merge si cam atat.
Sistemul in sine declansa wj_tradable, pentru cele care nu se vand (pentru ca jucatorul sa isi dea seama repede ce poate vinde si ce nu, de asta se cheama "quick"), tu ai sters sa nu mai afiseze aia si sa poti da Destroy/Craft/Sell , daca tu in aceeasi lista bagi iteme care se distrug/vinde, le amesteci intre ele, tot doar pe 1 buton dai si jucatorul nu mai are acces la interfata completa pentru a vedea ce poate vinde si ce nu (adica in putine cuvinte trebuie sa se chiorasca prin inventar daca sa faca prima data destroy la iteme sau sa faca sell, ceea ce nu va face niciodata un jucator asta, tot pe sell apasa pentru a castiga bani pe itemele cu bani), pentru a putea sa fie okay ce ai vrut tu sa faci, ar fi trebuit sa faca 2 liste separate, cele cu 0 yang sa le treaca pe lista de destroy si cele cu minim 1 yang pe lista de iteme cu yang, cand se deschide interfata sa faci sa ai loguri separate la ele si in momentul ala la lista cu 0 yang sa dai Destroy sau Craft Fragmente, la cea cu yang sa poti da Vinde sau Craft Fragmente, facand pe aceeasi lista, nu mai poti numi ca e folositor sistemul.
Ideea ta este buna la baza, dar trebuiesc studiate anumite asptecte si respectate, daca faci asta iese bine.
O idee ar fi cand dai ctrl + click pe un item sa apara o fereastra gen "Ce vrei sa faci? [Vinde] [Distruge] [Transforma] [Etc]"Lugh scrie: ↑Nu contest ceea ce ai zis si cum am zis, cineva a cerut si eu doar am adaugat si atat, nu a fost nimic platit, doar un serviciu pro-bono sa spunem asa, legat de itemele cu flagul ANTI_SELL in ceea ce am postat nu vor merge date pe partea de destroy acolo. Ma repet, e o chestie de aproximativ 20 minute ce am facut in viteza la cerere si atat. In schimb zilele ce urmeaza cand voi avea timp voi face update-uri pentru ceea ce ai zis pentru ca intr-adevar este o idee buna.Dragos scrie: ↑ Concluzie:
Cum sa iti bagi sisteme in client si sa nu aibe o logica in spatele UI-ului. Ai mers fix pe premiza am bagat butonul, merge si cam atat.
Sistemul in sine declansa wj_tradable, pentru cele care nu se vand (pentru ca jucatorul sa isi dea seama repede ce poate vinde si ce nu, de asta se cheama "quick"), tu ai sters sa nu mai afiseze aia si sa poti da Destroy/Craft/Sell , daca tu in aceeasi lista bagi iteme care se distrug/vinde, le amesteci intre ele, tot doar pe 1 buton dai si jucatorul nu mai are acces la interfata completa pentru a vedea ce poate vinde si ce nu (adica in putine cuvinte trebuie sa se chiorasca prin inventar daca sa faca prima data destroy la iteme sau sa faca sell, ceea ce nu va face niciodata un jucator asta, tot pe sell apasa pentru a castiga bani pe itemele cu bani), pentru a putea sa fie okay ce ai vrut tu sa faci, ar fi trebuit sa faca 2 liste separate, cele cu 0 yang sa le treaca pe lista de destroy si cele cu minim 1 yang pe lista de iteme cu yang, cand se deschide interfata sa faci sa ai loguri separate la ele si in momentul ala la lista cu 0 yang sa dai Destroy sau Craft Fragmente, la cea cu yang sa poti da Vinde sau Craft Fragmente, facand pe aceeasi lista, nu mai poti numi ca e folositor sistemul.
Ideea ta este buna la baza, dar trebuiesc studiate anumite asptecte si respectate, daca faci asta iese bine.
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Utilizatori ce navighează pe acest forum: sebastian_raym și 10 vizitatori