4 mesaje
  • Reacții: 890
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Nemurirea sufletului
  • Server: -
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

*Descriere: Este un update la ceva ce mi-a cerut cineva si am decis sa fac gratuit pentru toata lumea. Ma refer la un update pentru sistemul de aici
    Practic adaugam in plus Destroy Item si Craft Item ( Faci fragmente de energie sau orice altceva )
    *Poze / Video (obligatoriu):

*Link download:

Conținut: Ascuns
    Reacționează ❤️ la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.

Butoane pentru cine le vrea pe acelea

UPDATE:

[C++/Py] Update QuickSell - Mesaj 1 - Imagine 1

Imagini

PasteBin :

UiInventory :

@[HF]White

Cum descarc de pe TeraBox?

Afișează detalii Ascunde detalii
    • Este asemănător cu Mega.nz
    • Instalați-vă clientul lor de Download de aici
    • Faceți-vă un cont (vă puteți loga cu Facebook / Google / etc)
    • Dacă nu vreți să descărcați clientul de Download, folosiți acest site
    • Gata! Acum puteți descărca resursele

De ce folosim TeraBox?

• Este gratuit
    • Primești 1TB de spațiu gratuit la orice cont creat!
    • Este ușor de folosit și varianta premium este foarte ieftină
    • Fișierele nu sunt șterse niciodată
    TeraBox logo

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
  • Reacții: 56
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Medalii

Mesaj de Dragos »

Concluzie:

Cum sa iti bagi sisteme in client si sa nu aibe o logica in spatele UI-ului. Ai mers fix pe premiza am bagat butonul, merge si cam atat.

Sistemul in sine declansa wj_tradable, pentru cele care nu se vand (pentru ca jucatorul sa isi dea seama repede ce poate vinde si ce nu, de asta se cheama "quick"), tu ai sters sa nu mai afiseze aia si sa poti da Destroy/Craft/Sell , daca tu in aceeasi lista bagi iteme care se distrug/vinde, le amesteci intre ele, tot doar pe 1 buton dai si jucatorul nu mai are acces la interfata completa pentru a vedea ce poate vinde si ce nu (adica in putine cuvinte trebuie sa se chiorasca prin inventar daca sa faca prima data destroy la iteme sau sa faca sell, ceea ce nu va face niciodata un jucator asta, tot pe sell apasa pentru a castiga bani pe itemele cu bani), pentru a putea sa fie okay ce ai vrut tu sa faci, ar fi trebuit sa faca 2 liste separate, cele cu 0 yang sa le treaca pe lista de destroy si cele cu minim 1 yang pe lista de iteme cu yang, cand se deschide interfata sa faci sa ai loguri separate la ele si in momentul ala la lista cu 0 yang sa dai Destroy sau Craft Fragmente, la cea cu yang sa poti da Vinde sau Craft Fragmente, facand pe aceeasi lista, nu mai poti numi ca e folositor sistemul.

Ideea ta este buna la baza, dar trebuiesc studiate anumite asptecte si respectate, daca faci asta iese bine.
  • Reacții: 890
  • Status: Nemurirea sufletului
  • Server: -
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de Lugh »

Dragos scrie: Concluzie:

Cum sa iti bagi sisteme in client si sa nu aibe o logica in spatele UI-ului. Ai mers fix pe premiza am bagat butonul, merge si cam atat.

Sistemul in sine declansa wj_tradable, pentru cele care nu se vand (pentru ca jucatorul sa isi dea seama repede ce poate vinde si ce nu, de asta se cheama "quick"), tu ai sters sa nu mai afiseze aia si sa poti da Destroy/Craft/Sell , daca tu in aceeasi lista bagi iteme care se distrug/vinde, le amesteci intre ele, tot doar pe 1 buton dai si jucatorul nu mai are acces la interfata completa pentru a vedea ce poate vinde si ce nu (adica in putine cuvinte trebuie sa se chiorasca prin inventar daca sa faca prima data destroy la iteme sau sa faca sell, ceea ce nu va face niciodata un jucator asta, tot pe sell apasa pentru a castiga bani pe itemele cu bani), pentru a putea sa fie okay ce ai vrut tu sa faci, ar fi trebuit sa faca 2 liste separate, cele cu 0 yang sa le treaca pe lista de destroy si cele cu minim 1 yang pe lista de iteme cu yang, cand se deschide interfata sa faci sa ai loguri separate la ele si in momentul ala la lista cu 0 yang sa dai Destroy sau Craft Fragmente, la cea cu yang sa poti da Vinde sau Craft Fragmente, facand pe aceeasi lista, nu mai poti numi ca e folositor sistemul.

Ideea ta este buna la baza, dar trebuiesc studiate anumite asptecte si respectate, daca faci asta iese bine.
    Nu contest ceea ce ai zis si cum am zis, cineva a cerut si eu doar am adaugat si atat, nu a fost nimic platit, doar un serviciu pro-bono sa spunem asa, legat de itemele cu flagul ANTI_SELL in ceea ce am postat nu vor merge date pe partea de destroy acolo. Ma repet, e o chestie de aproximativ 20 minute ce am facut in viteza la cerere si atat. In schimb zilele ce urmeaza cand voi avea timp voi face update-uri pentru ceea ce ai zis pentru ca intr-adevar este o idee buna.
    Administrator Administrator
  • Reacții: 48364
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

Lugh scrie:
    Dragos scrie: Concluzie:

Nu contest ceea ce ai zis si cum am zis, cineva a cerut si eu doar am adaugat si atat, nu a fost nimic platit, doar un serviciu pro-bono sa spunem asa, legat de itemele cu flagul ANTI_SELL in ceea ce am postat nu vor merge date pe partea de destroy acolo. Ma repet, e o chestie de aproximativ 20 minute ce am facut in viteza la cerere si atat. In schimb zilele ce urmeaza cand voi avea timp voi face update-uri pentru ceea ce ai zis pentru ca intr-adevar este o idee buna.
    O idee ar fi cand dai ctrl + click pe un item sa apara o fereastra gen "Ce vrei sa faci? [Vinde] [Distruge] [Transforma] [Etc]"

Dupa ce alegi aici apare fereastra respectiva cu WJ_TRADABLE in functie de caz. Dar aici vorbim deja de alte avioane.
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme Metin2”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: fouaddz, MDShved, Piticul14 și 10 vizitatori

Discord ID copiat: