6 mesaje
  • Reacții: 4
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

[PvP] Melia2 - upcoming PvP - Mesaj 1 - Imagine 1
    Melia2 - PvP
    Melia2 este un server PvP aflat încă în dezvoltare, ce îmbină acțiunea intensă cu posibilități de farm pentru personalizări unice și moderne ale caracterului!
    Am decis să deschidem serverul de Discord publicului pentru a strânge sugestii și păreri din partea comunității – orice idee sau feedback este binevenit pentru a crea un gameplay cât mai curat și plăcut.
    :small_blue_diamond: Pe Melia2 veți găsi:
    > Preview la efecte direct în joc
    > Itemshop instant direct în joc
    > Dojang automat
    > Fishbot automat
    > Rarity system pentru itemele cu PGM/PC: dacă un item are PGM/PC maxim, primește un highlight special pentru a-l evidenția in negot, inventar si cand acest item este purtat
    > Specular custom pentru personalizate bazat pe imagine/textura, custom alignment, custom title
    > Custom Specular pentru toate armurile/armele/costumele
    > Sisteme duel tactic cât și german, + cancel duel disponibil in timpul duelului
    > Barbut și fast-exchange la negot-uri si barbut
    > 12 skybox-uri dintre care puteti alege care raman salvate la logare
    > 3 font-uri disponibile in functie de preferinta
    > Rotita poate fi folosita la fiecare inventar/depozit/interfata
    > Interfata la skill-uri a fost facuta simplista, doar skill-urile necesare se vor vedea
    > Evenimente deja terminate - hide and seek, trivia, ghiceste numarul, jigsaw.
    …si inca alte cateva sisteme pe care le puteți descoperi în curând!

:speech_balloon: Te invităm să ne lași sugestiile tale aici, orice idee ne ajută să facem Melia2 exact pe placul comunității!

Discord: https://discord.gg/melia2
    [PvP] Melia2 - upcoming PvP - Mesaj 1 - Imagine 2

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
  • Reacții: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de Domino »

Imi place logo-ul, cine l-a facut?
  • Medalii

UP - Patchnotes

Am adaugat sistemul de weapon trace effect. In momentul de fata este bazat per client, doar tu iti vezi trace-ul de la arma, in viitorul apropiat o sa adaug optiunea de a vedea toate trace-urile, sau doar trace-ul personal.

Am adaugat si sistemul de search, daca vrei sa cauti pe unde ți-a ajuns perso-ul, poti băga numele item-ului și iti arată pe la cine a ajuns item-ul respectiv.
    Pe viitor, o sa adaugam ceva metoda de autofill / vnum search.

Am adaugat sistemul de hide la efectele de aripi in functie de preferinte. Acum oprii toate efectele sau doar aripile.
    Adaugat shining on character select, daca ai un efect activ pe tine il poti vedea din loading.
    + multe altele trecute in sneak-peeks pe discord!
  • Medalii

UPDATES:
    Adaugat sistemul de not throw boss + no drag boss
    Lucrez la un sistem de world boss automat (spawneaza 3 bosi pe zi la ore stabilite cu drop special)
    Adaugat niste chestii legate de anti-hack, send-ul a fost rezolvat am adaugat autologs si se pot verifica/bana automat in functie de situatie.
    Am blocat majoritatea/daca nu toate, aplicatiile de genu memory readers/changers e.g Cheat Engine, Cosmos, ArtMoney -> restul + alte protectii legate de anti-hack o sa fie adaugate odata ce este decisa o data de deschidere.

https://discord.gg/melia2
  • Medalii

https://discord.gg/melia2

UPDATE!

Specularul acum schimba culoarea iconitei cu totul.
    Custom Sky Color - coloreaza cerul cum vrei
    Viteza de atac si miscare in duel este de 170, respectiv 200.
    Adaugat BattlePass imbunatatit cu o multitudine de misiuni pentru a spori activitatea.
    +multe altele trecute pe discord.
  • Medalii

Am facut si o mini-previzualizare a server-ului
    [PvP] Melia2 - upcoming PvP - Mesaj 6 - Imagine 1

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Închis

Înapoi la “Arhivă servere”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

Discord ID copiat: