S-a dat la turci, so have fun
*Poze / Video (obligatoriu):
![[C++/Py] Battlepass Cream - FULL - Mesaj 1 - Imagine 1 [C++/Py] Battlepass Cream - FULL - Mesaj 1 - Imagine 1](https://i.imgur.com/6zlrokY.png)
*Link download:
![[C++/Py] Battlepass Cream - FULL - Mesaj 1 - Imagine 1 [C++/Py] Battlepass Cream - FULL - Mesaj 1 - Imagine 1](https://i.imgur.com/6zlrokY.png)
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium

metin2devtest scrie: ↑ Thanks for sharing!
I'd also like to ask if anyone has already tested it. It seems like the DB part is missing, or is it structured differently than other BattlePasses? Thanks.
Ultima oară modificat 24 Sep 2025, 19:10 de către ShadowsPR0, modificat 1 dată în total.
Probabil e INCOMPLET, eu il am cumparat si nu are absolut nici un bugShadowsPR0 scrie: ↑ Are foarte multe buguri acest BP, liniile albastre/rosii si dupa cum vedeti in poza si cele galbene nu fac clip mask cum trebuie.
Bug major este ca poti da skip mission fara sa detii itemul necesar. Aveti fix la acest bug mai jos.
Fix:
in cmd_general.cpp
[Continutul ascuns nu poate fi citat]
Mie imi pare complet doar ca are buguri si se vede prin cod ca vreun Dev o lucrat la el de are atatea buguri ciudateDEVE scrie: ↑Probabil e INCOMPLET, eu il am cumparat si nu are absolut nici un bugShadowsPR0 scrie: ↑ Are foarte multe buguri acest BP, liniile albastre/rosii si dupa cum vedeti in poza si cele galbene nu fac clip mask cum trebuie.
Bug major este ca poti da skip mission fara sa detii itemul necesar. Aveti fix la acest bug mai jos.
Fix:
in cmd_general.cpp
[Continutul ascuns nu poate fi citat]
Atunci nu l-ai bagat bine sau idk, eu l-am bagat pe marty dupa ce l-am luat de la Cream fara nici o problema. Nu am probleme nici cu clipmask-ul nici cu partea cu itemul.ShadowsPR0 scrie: ↑Mie imi pare complet doar ca are buguri si se vede prin cod ca vreun Dev o lucrat la el de are atatea buguri ciudateDEVE scrie: ↑Probabil e INCOMPLET, eu il am cumparat si nu are absolut nici un bugShadowsPR0 scrie: ↑ Are foarte multe buguri acest BP, liniile albastre/rosii si dupa cum vedeti in poza si cele galbene nu fac clip mask cum trebuie.
Fix:
in cmd_general.cpp
[Continutul ascuns nu poate fi citat]![]()
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.