*Descriere: Salut devii mei preferati, am nevoie de un quest, ce anume vreau? Acest quest permite jucatorului sa foloseasca un item pe un mob specific (Omul de Zapada) pentru a progresa prin 3-4 stagii. De fiecare data cand folosește itemul, mob-ul isi schimba aspectul (GR2-ul). La final, cand toate stagiile sunt completate, jucatorul primește un premiu.
*Poze / Video: Din pacate nu mai am
*Link resursă (dacă e cazul): -
*Poze / Video: Din pacate nu mai am
*Link resursă (dacă e cazul): -
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
nu cred ca poti face asta pe un mob, bagai respawn la alt mob dupa ce moare si aia e
sau foloseste un item ca drop la primul mob, apoi ii dai regen cu itemul respectiv la urmatorul si tot asa 
Salut, detaliaza mai mult ce face questul.
Game scripting-ul este un hobby pentru mine. Nu este o obligație și nu sunt dator nimănui.
See full signature
Mai pe romaneste, pui bulgari de zapada pe un om de zapada si el creste
mob
Pai si il poti ataca sau nu?
Din cate stiu pe mobi nu poti pune iteme, doar daca modifici sursa poti face asta.
Game scripting-ul este un hobby pentru mine. Nu este o obligație și nu sunt dator nimănui.
See full signature
Asta nu conteaza prea mult, pur si simplu cand tragi un item pe un npc/mob sa isi schimbe gr2-ul, practic cresteTroublesome scrie: ↑17 Noi 2024, 20:30Pai si il poti ataca sau nu?
Din cate stiu pe mobi nu poti pune iteme, doar daca modifici sursa poti face asta.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
-
1Răspunsuri1684Vizualizăride phzin2
-
0Răspunsuri1363Vizualizăride [HF]White
-
9Răspunsuri481Vizualizăride petrica5287
-
1Răspunsuri131Vizualizăride [HF]White
-
de YoKe » » în Arhivă cereri2Răspunsuri176Vizualizăride [HF]White
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: