Acesta este un program facut de @Froslass cu ajutorul caruia poti extrage mape din alt serverfiles/client.
Mai jos o sa va las textul scris de acesta, tradus in limba romana
Froslass:
Am avut nevoie să extrag harta battle royale și toate elementele legate de ea pentru sistemul meu de shooting, așa că am făcut un program care automatizează procesul și am decis să îl public.
Cum funcționează acest program:
- Creează un folder numit EXPORTED_mapname și copiază harta în el.
- Găsește fișierul Setting.txt al hărții și exportă textureset-ul și environment-ul.
- Găsește toate fișierele AreaData.txt și exportă fiecare obiect din hartă.
- Toate elementele din hartă sunt redenumite automat cu litere mici (AreaData.txt, AreaAmbienceData.txt, Setting.txt etc.).
- AreaData și AreaAmbienceData suportă fișierele .prb, .prt, .pre, .prd și .pra (cred că nu am uitat niciun tip).
- Când exportă un fișier .prb sau .prd, exportă și modelul .gr2 asociat.
- Toate fișierele .GR2 sunt redenumite automat în .gr2.
- Toate texturile asociate unui model .gr2 sunt exportate împreună cu el; fișierul de coliziune .mdatr este exportat dacă există.
- Când exportă un fișier .prt, exportă și modelul .spt asociat plus toate texturile lui.
- Când exportă un fișier .pre, exportă și efectul .mse asociat.
- Când exportă un efect .mse, exportă și toate mesh-urile (.mde) și texturile asociate.
- Când exportă un fișier .pra, exportă și efectul sonor asociat.
- Dacă din orice motiv nu poate găsi sau exporta un fișier, îl va trece într-un not_found.txt, unde va specifica și la ce fișier era asociat.
- Dacă găsește două proprietăți cu același număr de identificare, le va lista într-un duplicate_properties.txt.
- MapExporter poate fi folosit din orice folder, nu trebuie neapărat să fie în folderul D:/ymir work/.
- Asigură-te că fișierele granny2.dll și SpeedTreeRT.dll sunt în același folder cu MapExporter.exe.
*Link download / Code:
*Link scanare VirusTotal (obligatoriu):

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.