Sunt prezent în domeniul Metin2 încă din 2013, iar în toți acești ani am fost implicat activ în dezvoltarea și îmbunătățirea serverelor dar retras din lumina reflectoarelor, am stat mult prin umbra colaborand cu multi developeri.
Unul dintre proiectele mele cunoscute este primul serverfiles realizat de mine, Cryptex v1, care aproape a atins 100.000 de vizualizari si poate si descarcari
Astăzi continui să dezvolt sisteme și concepte noi pentru Metin2, într-o direcție mai matură, mai curată și mai profesionistă.
În această perioadă lucrez la mai multe sisteme și îmbunătățiri pentru server, iar în postările următoare voi prezenta o parte dintre ele.
Primul upgrade prezentat este redesignul sistemului de afișare pentru dialogurile NPC-urilor și mesajele jucătorilor din joc. Obiectivul a fost un rezultat mai modern, mai elegant și mai bine integrat vizual în atmosfera jocului.
Pentru implementări similare sau colaborări personalizate, mă puteți contacta în privat. Proiectele se realizează contra cost.