12 mesaje
Membru Expert Membru Expert
  • Reacții: 766
  • Mesaje utile: 1
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Cryptex scrie:
    dasrqqwe scrie: 13 Apr 2026, 12:13 te-ne de comentariile
    dasrqqwe scrie:
    Cryptex scrie:
    pentru mine este usor, nu are nimic avansat acest sistem sa valoreze atat, oricum sistemele lui ciumpalacul de dracarys sunt mega scumpe in general si mai sunt si pe lira care te ustura la conversie daca nu esti din anglia.
    Prietene, dacă n-ai de gând să folosești sistemul, scutește-ne de comentariile astea negative. Sistemul e testat, stabil și își merită banii, mai ales că bagă competiție serioasă între jucători și bresle. Nu e deloc un sistem 'de rahat', dar e ușor să dai din gură când probabil tu nu ești capabil să scrii nici măcar un quest amărât. Dacă e așa 'simplu' cum zici, de ce nu l-ai făcut tu până acum?
    prietene inainte sa comentezi ca nu stiu sa fac un quest uita-te la contributia mea, ok , ti-l bag pe dracarys in buzunar la creare de sisteme si tot ce vrea el, nu stie numa sa ia leakuri de pe internet si le adapteaza si dupa le vinde, asta este adevarul despre dracarys , nu iti convine parerea mea mergi mai departe si inghite, ok iar tu continua sa postezi leak-uri de pe internet cand vii cu sisteme facute de tine atunci vorbesti cu mine.
    Nu am nimic cu nimeni, dar 90% din servere folosesc dracarys, pe langa asta, din subiectele tale nu vad absolut nici un SUBIECT care sa fie cel putin aproape de complexitatea sistemelor lui dracarys. Nu e hate, dar cand te lauzi asa trb sa ai si cu ce. Cel mai complex sistem al tau e impersonate chat…iar dracarys are scrise offshop, ml, insotitor etc.
    Membru Ucenic Membru Ucenic
  • Reacții: 294
  • Mesaje utile: 1
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Membru Ucenic
    Membru Ucenic

Mesaj de Cryptex »

DEVE scrie:
    Cryptex scrie:
    dasrqqwe scrie: 13 Apr 2026, 12:13 te-ne de comentariile
    dasrqqwe scrie: Prietene, dacă n-ai de gând să folosești sistemul, scutește-ne de comentariile astea negative. Sistemul e testat, stabil și își merită banii, mai ales că bagă competiție serioasă între jucători și bresle. Nu e deloc un sistem 'de rahat', dar e ușor să dai din gură când probabil tu nu ești capabil să scrii nici măcar un quest amărât. Dacă e așa 'simplu' cum zici, de ce nu l-ai făcut tu până acum?
    prietene inainte sa comentezi ca nu stiu sa fac un quest uita-te la contributia mea, ok , ti-l bag pe dracarys in buzunar la creare de sisteme si tot ce vrea el, nu stie numa sa ia leakuri de pe internet si le adapteaza si dupa le vinde, asta este adevarul despre dracarys , nu iti convine parerea mea mergi mai departe si inghite, ok iar tu continua sa postezi leak-uri de pe internet cand vii cu sisteme facute de tine atunci vorbesti cu mine.
    Nu am nimic cu nimeni, dar 90% din servere folosesc dracarys, pe langa asta, din subiectele tale nu vad absolut nici un SUBIECT care sa fie cel putin aproape de complexitatea sistemelor lui dracarys. Nu e hate, dar cand te lauzi asa trb sa ai si cu ce. Cel mai complex sistem al tau e impersonate chat…iar dracarys are scrise offshop, ml, insotitor etc.
    toate sistemele spuse de tine "facute de el" sunt leakuri de pe internet, sunt pe grupuri unde este sonitex, owsap, black, marysama , toti rad de el, daca tu ai 90% din sistemele lui nici nu vreau sa stiu ce varza este in serverul ala. iar impersonate chat facut de mine este o nimica toata ce am pus si eu aici asa sa fie. Asa m-am saturat de comunitatea metin2 din romania nu va stiti ajuta absolut intre voi numa va mancati intre voi, eu mi-am exprimat frumos parerea despre dracarys si vine putalaul ala si se ia de mine de zici ca i-am atacat familia, iar tu ii iei apararea.
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme Metin2”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Alexuu, damador61, Hound, lccrain, Manianu, notpsychopath, rt winter, vlad1920, xMexR și 6 vizitatori

Discord ID copiat: