Atunci nu stiu, nu-i de mirare ca nimeni nu comenteaza nimic din moment ce nu oferi ce resursa ai folosit sa avem si noi habar despre ce e vorba...nu avem de unde stii ce are implementat acolo.
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
Pe scurt, am luat serverfiles hemera, am sters toate conturile din navicat, si am zis sa-mi fac alt cont, merg comenzile, dar stema nu se vede.... singurul lucru pe care l-am facut, mi-am dat gm din navicat.. si mi-am pus numele in char.cpp....atat...pana sa sterg conturile, stema se vedea...dar nu avea acces la /i, de cand am pus numele in char.cpp acum are acces la /i, dar nu se vede stema... uite aici char https://filebin.net/lm66m5wxpcfpra0g
KintaRoyala69 scrie: ↑Pe scurt, am luat serverfiles hemera, am sters toate conturile din navicat, si am zis sa-mi fac alt cont, merg comenzile, dar stema nu se vede.... singurul lucru pe care l-am facut, mi-am dat gm din navicat.. si mi-am pus numele in char.cpp....atat...pana sa sterg conturile, stema se vedea...dar nu avea acces la /i, de cand am pus numele in char.cpp acum are acces la /i, dar nu se vede stema...erori nu am pe nicaieri.. uite aici char https://filebin.net/lm66m5wxpcfpra0g
Sub
la = IsGM : sau numele tau din packet.h (acolo ar trebui sa il gasesti cum ii denumit)
cauti ceva legat de GM.
altfel nu imi pot explica si vezi ca ai 2 TPacketGCCharacterAdd pack;
bagi si acolo sub tot asa.
Code:
TPacketGCCharacterAdd pack;Code:
memset(&pack, 0, sizeof(pack));
pack.bGM = IsGM();cauti ceva legat de GM.
altfel nu imi pot explica si vezi ca ai 2 TPacketGCCharacterAdd pack;
bagi si acolo sub tot asa.
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat:

la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.