*Descriere:

Metin2 Drop Generator - Tool Gratuit pentru Administratori
Salutare! Din lipsă de ocupație

m-am gândit să mă folosesc de AI pentru a crea un "tool" - aș putea să-i zic - care te va ajuta să generezi dropul metinelor/mobilor într-o interfață ușor de manevrat!

Cum funcționează?
Pur și simplu copiază acest fișier - este de tip HTML și se deschide direct în browser-ul tău local (Chrome, Firefox, Edge etc.). De acolo "TE POȚI DESCURCA ȘI DE UNUL SINGUR" - totul este foarte simplu și intuitiv!

Caracteristici principale:

Interfață bilingvă - Română

& English

Dark Mode & Light Mode - protejează-ți ochii!

Sistem de căutare inteligent - găsește rapid iteme/mobi după nume sau ID

Introducere manuală sau căutare - flexibilitate maximă

Preview live - vezi codul generat înainte de export

Export direct în fișier .txt gata de folosit

Zero instalări - funcționează offline, direct în browser

Cerințe:
Fișierele item_names.txt și mob_names.txt trebuie încărcate din server-ul vostru (ID-urile pot diferi în cazul în care ai schimbat/adăugat mobi/metine/iteme etc). Am creat și o listă de căutare pentru acces rapid, dar se pot adăuga și manual.

Recomandări importante:

Recomand copierea textului din PREVIEW - se poate genera și mob_drop_item.txt direct

AVEȚI GRIJĂ LA ENCODING! Nu copiați cu Notepad++ dacă nu aveți encodingul setat corect

RECOMAND COPY-PASTE direct în mob_drop_item din server cu Notepad normal (dacă nu știi să modifici encodingul)

Bonus:
Mai jos aveți și item_names și mob_names de la mine - DEFAULT de la MARTYSAMA 5.8. Majoritatea ID-urilor se găsesc pe toate serverele, dar recomand folosirea propriilor fișiere pentru compatibilitate 100%.

Pentru cine este acest tool?

Administratori de server care vor să creeze drop-uri rapid

Începători - totul este extrem de simplu de folosit

Dezvoltatori care vor să testeze configurații diferite
Sper că te ajută! Este foarte ușor, mai ales pentru începători.

Poate exista deja așa ceva într-o oarecare altă formă. Dacă nu ai dat probabil de el până acum, îl găsești aici!

Dacă te ajută, lasă un LIKE!

Spor la treabă!
P.S: Haterilor să se abțină.

Preview:
[Screenshot-uri cu interfața light/dark mode, sistem de căutare, preview code]
Creat cu

de mihaimiti30 pentru comunitatea Metin2.forum
*Poze / Video (obligatoriu):
*Link download: