Martysama 5.8 Clean r642(p21)
Ce am făcut până acum:
Am rezolvat mai multe bug-uri și probleme care apar în general pe sursele Martysama și pe majoritatea serverfiles-urilor.
Am simplificat interfața de login - am scos ecranul de "Server Select" pentru că nu plănuiesc să am mai multe servere pe același client.
Am personalizat complet interfața (login, selectare personaj, creare personaj). Interfața a fost cumpărată de la MasterDoom, dar am descoperit mai târziu că a fost vândută la peste 100 de servere. Din acest motiv, o voi schimba în curând.
Momentan folosesc temporar elemente grafice de la Janes2, Origins2 și Helios2, doar ca să am un design funcțional. Toate vor fi înlocuite cu grafică proprie.
Am adăugat Special Inventory (sistemul K de la resurse, complet funcțional). Am observat că nu există o resursă 100% compatibilă cu serverfiles 5.8 care să fie gata de folosit, așa că voi posta eu una completă pentru comunitate.
Mai jos găsiți câteva imagini cu progresul.
Notă: Știu că momentan folosesc interfețe de la alte servere - când proiectul va fi 99% gata, voi angaja un designer pentru un look complet original.
Lista de modificări adăugate:
[b]Locale_inc.h[/b]
#define ENABLE_SELECT_SAFEBOX
#define ENABLE_TARGET_HP_SYSTEM
#define ENABLE_SEND_TARGET_INFO
#define ENABLE_NEW_TARGET_UI
#define ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKETS
#define ENABLE_NEW_EXCHANGE_WINDOW
#define ENABLE_QUEST_RENEWAL
#define __BL_CLIP_MASK__
#define ENABLE_HIDE_COSTUME_SYSTEM
#define ENABLE_NEW_GAMEOPTION
#define ENABLE_CHATTING_WINDOW_RENEWAL
#define ENABLE_PM_ON_NAME
#define ENABLE_EVENT_MANAGER
#define __BL_CHEST_DROP_INFO__
#define WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM
#define ENABLE_ANTI_EXP
#define ENABLE_OBJ_SCALLING
[b]CommonDefines.h[/b]
#define WJ_TARGET_HP_SYSTEM
#define __SEND_TARGET_INFO__
#define ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKETS
#define __NEW_EXCHANGE_WINDOW__
#define __QUEST_RENEWAL__
#define __HIDE_COSTUME_SYSTEM__
#define __CHATTING_WINDOW_RENEWAL__
#define ENABLE_PM_ON_NAME
#define ENABLE_EVENT_MANAGER
#define __KILL_NOTICE__
#define ENABLE_MOUNT_LIKE_HORSE
#define ENABLE_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM
#define ENABLE_ANTI_EXPImportant de știut:
Am fost contactat de multe ori să ajut cu instalarea, modificarea sau repararea diverselor sisteme pe alte surse. Le-am refuzat pe toate pentru că lucrez exclusiv pe Martysama.
Tot ce postez pe forum este dedicat serverelor bazate pe Martysama. Nu ofer suport (nici măcar contra cost) pentru alte surse în afară de Martysama.
Scopul acestei postări:
Voi actualiza continuu acest topic ca să fie un ghid complet pentru cei care vor să vadă ce se poate face pe Marty 5.8. Poate pentru unii ceea ce fac eu pare simplu, dar știu că sunt mulți începători care renunță gândindu-se că "nu se poate lucra pe sursa asta".
Toate sistemele pot funcționa pe toate sursele - unele necesită mai multe adaptări, altele mai puține, dar totul este posibil cu puțină răbdare.