4 mesaje
  • Reacții: 58
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

Salut, Tot ma tin sa incep si sa continuii un proiect la care vreau sa-i acord atentie "totala", singur este posibil dar extraordinar de dificil.
    Ma gandesc ca inca mai exista persoane in aceeasi dilema ca si mine... asa ca, caut o echipa de persoane sa ne focusam pe un proiect PvM (discutabil in privat), am sa las discord aici.

Discord :
    Code:
    skyros6210
    Inainte de a primi mesaje incep prin a spune o chestie.

1 sau 2 persoane vor avea acces "SEMI-FULL" in sensul ca accesul surselor nu se vor oferi.
    Baza proiectului este Prodomo 5.4 (din acest motiv nici nu se ofera)

Pentru alte informatii sau sa discutam despre un viitor proiect, va astept cu un mesaj chiar si pe forum :D

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
  • Reacții: 833
  • Status: Discord: mihaimiti
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Imi place initiativa dar totusi cum te gandesti sa faci un proiect impreuna cu o alta persoana fara sa ii dai acces la surse ?
    Practic daca sunteti " impreuna in acest proiect " nu ar trebui sa iti asumi " probabilitatea de a da leak " la o sursa probabil platita ?
    No hate , intreb ca sunt curios cum functioneaza comunitatea..
    See full signature
  • Reacții: 58
  • Medalii

Mesaj de Alexuu »

Salut,
    Da formam o echipa intr-adevar, formez o echipa in care caut mai mult pe partea de administrare si persoana "langa mine", la momentul in care (probabil si daca va investi o data cu mine) atunci voi oferi mai departe dar pe moment, cum am mentionat mai sus, caut persoana pentru administrare (acces semi-total/total insa fara surse).
    Iar mai pe scurt, nu cred ca exista persoana caruia sa ii convina sa-si asume riscul pentru surse ca mai apoi cineva sa-si bata joc de munca lui.
  • Reacții: 833
  • Status: Discord: mihaimiti
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Am inteles.. Nu sunt foarte lamurit de ce ti as da tie bani sau as investi cu tine timp pentru a iti satisface tie placerea dar in acelasi timp neavand garantia ca investesc si pentru mine.. Spor in continuare sper sa iti gasesti gâsca.
    See full signature

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Anunțuri diverse”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: