*Descriere:
era un fix pentru primul hit la metinstone l-am gasit odata pe la turci da nu mai gasesc nici cum subiectul ala era vorba ca ymir a uitat nu stiu ce effect prin sursa si comentam alea 2 lini si nu mai se bloca jocul la primul hit in metine
*Poze / Video:
nu am ce sa va arat maxim un short ceva cum dau primul hit si se blockeaza o secunda jocul
*Link resursă (dacă e cazul):
era un fix pentru primul hit la metinstone l-am gasit odata pe la turci da nu mai gasesc nici cum subiectul ala era vorba ca ymir a uitat nu stiu ce effect prin sursa si comentam alea 2 lini si nu mai se bloca jocul la primul hit in metine
*Poze / Video:
nu am ce sa va arat maxim un short ceva cum dau primul hit si se blockeaza o secunda jocul
*Link resursă (dacă e cazul):
Ultima oară modificat 04 Ian 2026, 03:05 de către salexandru9982, modificat de 3 ori în total.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Have you tried it in debug mode yet?
It could be the d: drive, it could be the resource pack, or it could really be the effect, but I mean, you're using tmp, right? That's already fixed there.
It could be the d: drive, it could be the resource pack, or it could really be the effect, but I mean, you're using tmp, right? That's already fixed there.
I've actually been using tmp4 since 2023 but it doesn't have the fix for the Metin effect that Ymir forgot, I found it on a Turkish forum a long time ago but I don't know where it is through the user interface client sources.
Cred ca asta cauti:
fix-bug-vizual-atac-pietre-metin-t2107.html
fix-bug-vizual-atac-pietre-metin-t2107.html
merci il adaugasem deja si pe asta dar mai este unu in care lovesti prima data metinul si se blockeaza jocul stiu ca era de undeva in userinterface prin InstanceBaseEffect.cpp InstanceBase.cpp am derulat fiserele de nenumarate ori dar nu il gasesc nu mai stiu exact ce am compentat
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
-
0Răspunsuri445Vizualizăride ZuZuR
-
0Răspunsuri514Vizualizăride [HF]White
-
de qPastarnac » » în Îmbunătățiri0Răspunsuri416Vizualizăride qPastarnac
-
2Răspunsuri413Vizualizăride YTmaster
-
0Răspunsuri181Vizualizăride Andi
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: