3 mesaje
Membru Începător Membru Începător
  • Reacții: 49
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Vreau să clarific câteva lucruri legate de comentariile și glumele recente despre mine și serverfiles.

Serverfiles-ul despre care se vorbește negativ este un serverfiles GRATUIT, pus la dispoziție prin intermediul unui moderator.
    Acesta a fost realizat folosind fixuri publice, luate de pe diverse forumuri: unele implementate complet, altele prin define, iar o parte dintre ele le-am adaptat și completat personal, exact așa cum au fost gândite pentru un proiect free destinat comunității.

❗ Acest serverfiles NU este produsul pe care îl vând.

Serverfiles-ul pe care îl ofer contra cost este complet diferit

Se mai râde de faptul că folosesc define METGUIDE_ENABLE la diferite sisteme, fixuri sau alte implementări.
    Vreau să clarific: fac asta nu pentru că mi-ar aparține codul sau ca să mă laud, ci pentru a ști că acel cod, fix sau sistem a fost modificat, adaptat sau implementat de mine.
    Practic, îmi pun „amprenta” în cod ca să știu exact unde am lucrat și ce am adăugat sau modificat.
    Aceasta nu schimbă proprietatea funcțiilor sau sistemelor, ci mă ajută să organizez codul mai clar și mai estetic, atât pentru mine, cât și pentru cei care vor lucra ulterior.

Din păcate, o parte din denigrarea actuală vine din partea unui grup de persoane care au fost interzise pe acest Discord.
    Motivele sunt destul de clare: unii dintre ei făceau bani din fixuri publice, iar faptul că eu am ales să le implementez și să ofer un serverfiles gratuit le-a stricat interesul.

Întrebarea mea este simplă:
    Care este problema reală? Le fur pâinea de la gură?

Repet, pentru cei care vor să înțeleagă corect:
    serverfiles-ul criticat este FREE
    serverfiles-ul pe care îl vând este alt produs

Nu am nimic de ascuns.
    Cine vrea o discuție serioasă, tehnică sau corectă, mă poate contacta direct.
    Restul sunt doar vorbe.

Mulțumesc! 🙏

Clarificare - serverfiles și acuzații - Mesaj 1 - Imagine 1

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Moderator Moderator
  • Reacții: 11691
  • Mesaje utile: 30
  • Status: 🚀 I'm gonna change the future!
  • Server: Nethis / Thoth
  • Regat: Chunjo
  • [ID Discord]

Medalii

Moderator
    Moderator

Mesaj de Andi »

Recomand @_wawaaa este o persoană foarte bună și amabilă te ajută cu orice ai nevoie :x

See full signature
    Nou Venit Nou Venit
  • Reacții: 2
  • Mesaje utile: 0
    Nou Venit
    Nou Venit

Mesaj de pablo084812 »

tocmai dar esti foarte priceput , 95 % din ce tiam dat pe liste sa se faca pe jocul nostru ai rezolvat fara probleme si esti de apreciat , doar eu care stiu pot spune ca ai stat ore in sir pentru un sistem sau ceva creeat de tine personal ca sa iasa bine perfect , nu avem un bug nu nimic totul functioneaza exemplar , si dupa toate astea ce crezi muncesti 15 ore si faci si treaba buna si ceri si 40-50 euro... sa im serios banii aia se duc pe tigari si suc la oricare din noi.. ce vreau sa spun este ca esti foarte ieftin la tine este o pasiune nu te uiti sa arzi omul il si inveti ca sa prinda si el sa isi faca singur si este de apreciat asta nu ca restul care i am intalnit imi luau sute de euro doar pentru a face un simplu quest de 30 de minute .. probabil aici deranjul ..sa vazut asa foarte bine credema , sa vazut ca esti pasionat dupa modul care lucrezi , dupa cat de putin ceri , si da te stim de atatea luni vorba aia stim ca ai o familie frumoasa stim ca ai afacereea ta treaba ta nu este chiar foc sa iei banii cuiva sa te imbogatesti se vede clar ca esti mai mult o pasiune .!

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    Suntem aproape: 
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Tech”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: