*Problemă/Întrebare:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut baietii, am si eu o problema, daca intru pe contul de GM si dau , IESIRE JOC, ma scoate direct din client, dar ramane conectat pe joc mai bine de 5 minute, iar daca incerc sa ma conectez pe cont, spune ca este deja conectat, deci inca ruleaza, si am probat si de pe cont fara GM, acolo merge totul normal cand apas IESIRE JOC, mentionez ca apare si mesajul Vei fi deconectat in urmatoare secunde, de pe contu de GM nu apare asa , ma scoate direct din client, dar contul ramane conectat, cum pot rezolva sa numai ramana contul de GM conectat, metionez ca syserele sunt goale....MULTUMESC!
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: Salut baietii, am si eu o problema, daca intru pe contul de GM si dau , IESIRE JOC, ma scoate direct din client, dar ramane conectat pe joc mai bine de 5 minute, iar daca incerc sa ma conectez pe cont, spune ca este deja conectat, deci inca ruleaza, si am probat si de pe cont fara GM, acolo merge totul normal cand apas IESIRE JOC, mentionez ca apare si mesajul Vei fi deconectat in urmatoare secunde, de pe contu de GM nu apare asa , ma scoate direct din client, dar contul ramane conectat, cum pot rezolva sa numai ramana contul de GM conectat, metionez ca syserele sunt goale....MULTUMESC!
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
Nu prea inteleg ce ai scris dar cred ca te referi la faptul ca atunci cand iesi din joc caracterul tau inca ramane conectat, daca este asa problema este de la host, din ce am observat ovinetwork are un fel de lag la host.
Incearca acest fix, dar de cele mai multe erori problema e de la host.
fix-caracterul-ramane-online-dupa-iesire-joc-t307.html
fix-caracterul-ramane-online-dupa-iesire-joc-t307.html
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Majestic-12 [Bot] și 3 vizitatori
Discord ID copiat: