Trebuie sa am sistemul de 60fps instalat si apoi sa fac modificarile?
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
c-am fug fps pe la 30 cand sparg un metinstone este normal sa duca asa in cap dupa ce il sparg isi revina?
eu nu am prob astasalexandru9982 scrie: ↑15 Ian 2026, 13:48 c-am fug fps pe la 30 cand sparg un metinstone este normal sa duca asa in cap dupa ce il sparg isi revina?
Mai trebuie ajustat mi se pare, ori am eu prea multe tab-uri deschise, 120fps normal, peste 100 de metine hai sa zici sau chiar 100 scade la 40-50 de fps
![[C++] 120 FPS in Joc - Mesaj 15 - Imagine 1 [C++] 120 FPS in Joc - Mesaj 15 - Imagine 1](/download/file.php?mode=view&id=7959)
![[C++] 120 FPS in Joc - Mesaj 15 - Imagine 2 [C++] 120 FPS in Joc - Mesaj 15 - Imagine 2](/download/file.php?mode=view&id=7960)
Salut, problema nu este de la systemul de FPS, problema este de la optimizarile clientului, chiar si cu systemul de 60fps default la asa multe metine DEFAULT o sa ai drop, iti face dropul mai mare fiindca ai 120fps, dar lagul este acelasi. Oricum recomand sa folositi dxsteptimer in loc de sistemele astea de FPS.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
-
5Răspunsuri231Vizualizăride [HF]White
-
1Răspunsuri547Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri319Vizualizăride [HF]White
-
4Răspunsuri614Vizualizăride araneta_adv
-
0Răspunsuri531Vizualizăride [HF]White
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Aioria, DaKa, Gheorghe Chiosa, RtGamesWork și 11 vizitatori
Discord ID copiat: