Top Recomand tuturor! Servicii de calitate I doar cand are chef dar e ok tot il recomand 
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Recomand cu incredere !
Recomand DnD . Il cunosc de putin timp . dar se ocupa forte bine de tot . este punctual si isi face treaba foarte bine . Dovada de profesionalism 100 % . Cel mai bun la svr files. 
![[VÂND/SELL] VYTHRON Serverfiles Premium by #DnD - Mesaj 14 - Imagine 1 [VÂND/SELL] VYTHRON Serverfiles Premium by #DnD - Mesaj 14 - Imagine 1](https://gyazo.com/e8900d5c7e348d4c2deab5546fe03e8e.png)
cand vinzi ceva presupun ca iti faci tu mainline de la 0 nu iei o sursa postata de mine pe net, arunci niste sisteme si gata e ciorba facuta
90% din ce am vazut in sursa game sunt copiate din Serverfiles MetGuide v1.3.5.
am zis sa fiu putin rau
(glumesc
)
Recomand, in principiu, omul care este la butoanele acestui serverfiles pentru seriozitatea de care da dovada in proiectele custom.
Cine doreste sa inceapa sa lucreze cu DnD, recomand acest proiect pe care il detine
am zis sa fiu putin rau
(glumesc
Recomand, in principiu, omul care este la butoanele acestui serverfiles pentru seriozitatea de care da dovada in proiectele custom.
Cine doreste sa inceapa sa lucreze cu DnD, recomand acest proiect pe care il detine
Fişiere ataşate:
Ultima oară modificat 28 Mar 2026, 10:50 de către _wawaaa, modificat 1 dată în total.
Tu ai dat gaura la macaroana , iar eu trebuia sa încep sa o dau de undeva , de ce ai postat pe net asa ceva? Nu va înțeleg comentariile la unii , vrei să-ți demonstrez ca nui ceea ce ai postat tu ?
Recomand cu toata increderea, DnD, face o treaba excelenta, in caz de probleme, mereu o sa va ajute.
Cand DnD se pune pe treaba iese forta
Cand DnD se pune pe treaba iese forta
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori
Discord ID copiat: