*Descriere: Mă poate ajuta cineva, vă rog frumos, cu un fisierele/quest eveniment de Paște care sa fie bagat ft usor pe server
*Poze / Video:
*Link resursă (dacă e cazul):
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!
Suntem aproape:
Roboțelu'
Anunț
devlimit scrie: ↑ un mini quest in dau eu restul te descurci
questpaste.quest:
Code:quest paste_event_system begin state start begin -- Configurări principale function get_egg_vnum() return 50160 end -- Codul Oului de Paște function get_basket_vnum() return 50161 end -- Codul Coșului de Paște function get_required_eggs() return 10 end -- Câte ouă cere Iepurașul -- 1. Activarea Drop-ului when kill with not npc.is_pc() begin local chance = number(1, 100) local egg_vnum = paste_event_system.get_egg_vnum() -- Șansă de 10% drop și diferență de nivel de maxim 10 nivele if chance <= 10 and pc.get_level() - pc.get_level() <= 10 then game.drop_item_with_ownership(egg_vnum, 1) end end -- 2. Interacțiunea cu Iepurașul de Paște (Vnum 20401) when 20401.chat."Evenimentul de Paște" begin say_title("Iepurașul de Paște:") say("Salutare, tinere luptător!") say("În această perioadă magică, am nevoie de ajutor.") say("Dacă îmi aduci 10 Ouă de Paște, îți voi oferi") say("în schimb un Coș plin cu daruri prețioase.") say("") wait() local egg_vnum = paste_event_system.get_egg_vnum() local basket_vnum = paste_event_system.get_basket_vnum() local needed = paste_event_system.get_required_eggs() if pc.count_item(egg_vnum) < needed then say_title("Iepurașul de Paște:") say("Se pare că nu ai destule ouă.") say("Întoarce-te când ai cel puțin "..needed.." bucăți.") say_item_vnum(egg_vnum) else say_title("Iepurașul de Paște:") say("Minunat! Ai găsit ouăle pierdute.") say("Dorești să facem schimbul acum?") local s = select("Da, poftim ouăle", "Nu acum") if s == 1 then pc.remove_item(egg_vnum, needed) pc.give_item2(basket_vnum, 1) say_title("Iepurașul de Paște:") say("Mulțumesc! Iată recompensa ta.") say("Sărbători fericite!") say_item_vnum(basket_vnum) end end end -- 3. Logica pentru deschiderea Coșului (Recompense) when 50161.use begin -- Când dai click dreapta pe Coș local reward_chance = number(1, 5) pc.remove_item(50161, 1) if reward_chance == 1 then pc.give_item2(71084, 3) -- Adaugă Bonus chat("Ai primit: 3x Adaugă Bonus!") elseif reward_chance == 2 then pc.give_item2(71085, 3) -- Schimbă Bonus chat("Ai primit: 3x Schimbă Bonus!") elseif reward_chance == 3 then pc.give_item2(25040, 1) -- Binecuvântarea Dragonului chat("Ai primit: 1x Pergamentul Binecuvântării!") elseif reward_chance == 4 then pc.give_item2(70102, 1) -- Piatră Zen chat("Ai primit: 1x Piatră Zen!") else pc.give_item2(80005, 1) -- Inelul Experienței chat("Ai primit: 1x Inelul Experienței!") end end end end [/quote]
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Brunofufu4, kistoc și 3 vizitatori
Discord ID copiat: