1 hours and work 100 %
are cineva si item_proto.text
am adagat tot sistemul si am o intrebare trebuie facut ceva si pe parte de sql @dineromucio @DEVE @ShadowsPR0
nu, ai doar partea de svdevlimit scrie: ↑ am adagat tot sistemul si am o intrebare trebuie facut ceva si pe parte de sql @dineromucio @DEVE @ShadowsPR0
DEVE scrie: ↑nu, ai doar partea de svdevlimit scrie: ↑ am adagat tot sistemul si am o intrebare trebuie facut ceva si pe parte de sql @dineromucio @DEVE @ShadowsPR0
si cum dracu iau premium la asta trebuie un item facut @DEVE ca nu ma lasa nici de cum fac misiunea si isi ia refresh in tabel gen nu scade
120 metine saprgi 10 si tot 120 is
daca vrei varianta full cu fixuri si toate completarile, ai aici:devlimit scrie: ↑DEVE scrie: ↑nu, ai doar partea de svdevlimit scrie: ↑ am adagat tot sistemul si am o intrebare trebuie facut ceva si pe parte de sql @dineromucio @DEVE @ShadowsPR0
si cum dracu iau premium la asta trebuie un item facut @DEVE ca nu ma lasa nici de cum fac misiunea si isi ia refresh in tabel gen nu scade
battlepass-cream-2026-full-fixed-premium-t3560.html
Am facut de recent update si am adaugat tot ce lipsea + fixurile
Nu este complet.devlimit scrie: ↑DEVE scrie: ↑nu, ai doar partea de svdevlimit scrie: ↑ am adagat tot sistemul si am o intrebare trebuie facut ceva si pe parte de sql @dineromucio @DEVE @ShadowsPR0
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Discord ID copiat: