- Atunci cand omori un boss iti va aparea fereastra de mai jos de unde poti alege un premiu
- Vei primi un premiu aleatoriu, in functie de ce alegere ai facut.
Testat - Perfect functional. Am adaugat mai jos ce lipseste din tutorial:
am copiat structura de la special_item_group si am inlocuit Vnum cu mob. Tot odata am adaptat in sursa game sa fie functional indiferent daca este mob sau Mob cu litera mare. in python, am rectificat ca avea indexarea incorecta. Adica Codul încerca să calculeze poziția sloturilor de recompense folosind un multiplicator gresit. In loc sa folosească un index simplu, el făcea un calcul de tipul i * slot_width, dar variabila i nu era resetata...
Conținut: Ascuns
Reacționează la acest mesaj și conținutul se va afișa automat.
asta-i fisierul modificat de catre mine. Am pus pentru mine, un mesaj tip debug pentru a vedea daca sunt probleme la afisarea itemelor si am scos de asemenea si acel text de deasupra cartilor. Am considerat ca devenea repetitiv si enervant in timp. Si de asemenea am adaugat fisierele .tga in etc. am considerat ca este mai bine sa le am acolo decat sa umplu constant root cu tot felul de lucruri.
Testat, functioneaza perfect, Multumim @[HF]White
Am ajustat la el doar doua lucruri
1. l-am pus pe define in ambele surse ca sa fie usor de controlat in caz ca e nevoie de disable sau modificat ceva
2. am fixat un mic warning la compilare
thewolf98 scrie: ↑
1. l-am pus pe define in ambele surse ca sa fie usor de controlat in caz ca e nevoie de disable sau modificat ceva
thewolf98 scrie: ↑