Cu ajutorul acestui system poti vedea dropul cuferelor din joc. Nu necesita parte de sursa game, deci este un system lejer pentru server.
- Arata si numarul de bucati
- Are protectie lzo
- Comaptibil cu Special Storage
- Trebuie sa aveti Emoji in Textline ca sa se vada icon-urile din tooltip!
Mai jos veti gasi si un mic video + poza cu systemul. Este usor de configurat! Spor
*Poze / Video (obligatoriu):
*Link download:
Conținut: Ascuns
⚠️ NU trebuie să răspunzi la subiect! Doar lasă un "Like" la acest post și conținutul se va afișa automat.
jayceeoh scrie: ↑
Salut, am incercat sa il implementz, dar nu imi deschide nici din cel special nici din storage normal. si primesc errorile astea in syserr
0210 20:36:37816 :: File "ui.py", line 2510, in OnUnselectItemSlot
0210 20:36:37816 :: File "ui.py", line 96, in __call__
0210 20:36:37816 :: File "ui.py", line 87, in __call__
0210 20:36:37816 :: File "uiextrainventory.py", line 630, in UseItemSlot
0210 20:36:37816 :: File "uiextrainventory.py", line 641, in __UseItem
TypeError: OpenChestDropWindow() takes exactly 3 arguments (5 given)
→ Funcția OpenChestDropWindow() a fost apelată cu mai multe argumente decât este necesar.
Stack trace-ul arată unde apare problema:
UseItemSlot() din uiextrainventory.py, linia 630
__UseItem() din uiextrainventory.py, linia 641
Funcțiile din ui.py arată că probabil este un apel indirect către această funcție.
Ce trebuie să verifici:
Definiția funcției OpenChestDropWindow()
Caută unde este definită și vezi câți parametri acceptă.
Apelul funcției în uiextrainventory.py linia 630 sau 641
Uită-te în aceste linii și vezi cum este apelată funcția.
Probabil i se pasează mai mulți parametri decât trebuie.
Cum ar trebui corectată problema?
Dacă funcția trebuie să primească 3 argumente, modifică apelul și elimină argumentele suplimentare.
Dacă într-adevăr trebuie să folosească 5 argumente, atunci trebuie modificată definiția funcției pentru a accepta acești parametri.
mihaimiti30
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Azurion II îmbină atmosfera clasică cu mecanici actualizate, păstrând esența originalului, dar ridicând standardul. Nivelul maxim este 110, iar experiența PvM e una provocatoare, adresată celor care iubesc progresul prin efort. Dropul a fost rescris...
În altă parte (nu dăm nume) costă 50€ accesul la download premium, apoi te mai pune să plătești 100€ pentru surse. Nu vă faceți speranțe, este Emerald/Solana deghizat =))
*Descriere:
O baza clean foarte buna, avantajele sunt ca are update la c++23, gcc14, directx9, cateva mici fixuri, locale_string bagat, tradus cam 90% in romana (mai faceti si voi questuri sau ce am ratat, daca vreti puteti lasa si aici)
Ii...
*Descriere: Stiu ca mai este postata aceasta versiune insa aici e totul preconfigurat pentru incepatori. Tot ce trebuie facut e sa instalezi vdi-ul si sa ii dai start.
Sura binary a fost rearanjata in asa fel incat nu mai ai 1gb arhiva daca nu dai...
Acest sistem permite jucătorilor să activeze sau să dezactiveze câștigul de experiență prin intermediul unui buton din taskbar.
Folosește un efect special (`AFFECT_EXP_CURSE`) pentru a bloca EXP și actualizează starea butonului...
*Problemă/Întrebare: Salut, in sysser am si eu urmatoarea problema si nu gasesc o rezolvare, poate ma puteti ajuta cu o parere sau poate cu o rezolvare,multumesc anticipat.
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
- facusem niste modificari...
Serverfiles Zenaris cu grafica noua Metin2. Este doar pentru resurse - Se poate extrage si grafica noua din ele, dar e nevoie de cineva care se pricepe in domeniu. Este versiunea Beta a fostului server ZENARIS.