*Persoana reclamată: BRADU ANDREI
*Date contact (reclamat):
facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002320672484
IP: 146.241.79.235
HwID : 49656E69-1B-6C65746E-756E654764-6E-E0-FE-62-578
*Motiv: As vrea sa va aduc si eu la cunostinta, existenta un terminat care creeaza hate pe servere mici si-si bate joc de munca oamenilor folosind hackuri, programe pentru creeare floodului si alte chestii fumate ( Tinant cont ca poate micii owneri de servere nu au bani si sisteme care sa contra-atace tot ceea ce poate gasi in copil pe internet)
In ciuda devotamentului, joaca cu acelasi IP pe care il mascheaza cu unele false din cand in cand, isi mai schimba si HwID
*Detalii despre incident: Creeaza zeci de conturi pe care folosesti hack, flood prin packete si alte tampenii, gasite pe net probabil dar care nu au efect in general, dupa care creeaza conturi din nou si din nou creeand troll, chiar si pe Corvus, dar il stiu de pe alte servere. Omul cu asta se ocupa, chit ca are copil, probabil sotie si cine stie cate probleme in viata! Nu este primul server pe care am auzit despre el dar de data asta ,fiind serverul meu Omul chiar creeaza probleme, mai ales pe serverele MICI.
*Soluția dorită: Sa aveti grija, mai ales cei cu server mici la acest specimen, iti ocupa si mult timp pentru ca probabil nu are prieteni si vrea sa fie frate cu ownerii sau cine stie ce anturaje fara scop care iti ocupa timp.
*Alte detalii:
*Declar că am încercat să rezolv problema pe cale amiabilă, discutând direct în privat cu persoana implicată, însă nu am reușit să ajungem la un acord: Da, am incercat in nenumarate randuri sa-i explic ca poate sa joace dar fara comportament ostil si fara folosirea programelor interzise, n-ai cu cine! Are peste 10k minute jucate pe diferite conturi, nici nu cred ca doarme, cu asta se hraneste, creearea de hate si multumirea in cazul in care servere o iau intr-o directie proasta din cauza lui.
See full signature
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
La persoanele de genul le doresc numai ghinion in viata, sa nu aiba parte de noroc nici o secunda in viata lor pentru prostiile genul, altul baga bani, timp si munca si vine un pripas de asta cu floci la gura ca e ditamai flacau' si se pisa pe munca ta, aiurea pacat de copilul ala.
Reclamatie inchisa.
Arhivat pentru atentionarea altor persoane in legatura cu acest individ.
Arhivat pentru atentionarea altor persoane in legatura cu acest individ.
Te asteptam si pe serverul de Discord
- aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
See full signature
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
-
5Răspunsuri679Vizualizăride Daanu
-
0Răspunsuri481Vizualizări
-
1Răspunsuri369Vizualizăride [HF]White
-
de Stalin » » în Arhivă reclamații1Răspunsuri468Vizualizăride [HF]White
-
de Stalin » » în Arhivă reclamații3Răspunsuri774Vizualizăride [HF]White
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: