*Problemă/Întrebare:
Stie cineva un decryptor extensiei .py ? Am uitat parola pe un server de metin, dar are auto login si ma gandeam sa incerc a decrypta clientul. Nu prea am experienta in domeniu, dar presupun ca se poate afla intr-un fel sau altul prin decryptare.
Multumesc!
Stie cineva un decryptor extensiei .py ? Am uitat parola pe un server de metin, dar are auto login si ma gandeam sa incerc a decrypta clientul. Nu prea am experienta in domeniu, dar presupun ca se poate afla intr-un fel sau altul prin decryptare.
Multumesc!
Rezolvat
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Parola contului de pe serverul de metin ? Daca de parola contului e vorba se gaseste in navicat.
Da, dar eu nu detin serverul de metin. Asta este problema.
In schimb, serverul detine auto login. As vrea un decrypter bun sa pot afla din fisierele clientului.
In schimb, serverul detine auto login. As vrea un decrypter bun sa pot afla din fisierele clientului.
Registry editor -> Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Metin2
Varianta 2 -> Sunt in client la account_list
Nu ai nevoie de decriptor.
Varianta 2 -> Sunt in client la account_list
Nu ai nevoie de decriptor.
Cu 2 neuroni activi il gaseai.
Te duci in motorul de cautare si cauti Regedit & Registry editor

Te duci in motorul de cautare si cauti Regedit & Registry editor

Cu neuronii tai care sunt concentrati exclusiv pe partea de virtual, probabil da, chiar il gaseam. In schimb, eu am precizat ca nu ma pricep. De aceea am intrebat, altfel faceam singur.
ON : Am cautat si cel mai probabil nu este instalat sub forma de pack, deoarece nu-mi apare acolo.

in primul rand ce server e?
in al 2-lea rand: intra in folderul root -> vezi ce extensii au fisierele "root" de acolo.
daca au eix/epk sau alte extensii de genu, poti folosi acest tutorial pentru a decrypta root: tutoriale/tutorial-afla-lzo-orice-client-t1137.html
dupa ce ai decriptat root, intra in intrologin.py si vezi unde salveaza datele contului.
vezi in client poate ai ceva fisier .txt sau .lib, unde sunt salbate conturile. Verifica si in foldrul "lib" din client pt ca si acolo e posibil sa fie.
in al 2-lea rand: intra in folderul root -> vezi ce extensii au fisierele "root" de acolo.
daca au eix/epk sau alte extensii de genu, poti folosi acest tutorial pentru a decrypta root: tutoriale/tutorial-afla-lzo-orice-client-t1137.html
dupa ce ai decriptat root, intra in intrologin.py si vezi unde salveaza datele contului.
vezi in client poate ai ceva fisier .txt sau .lib, unde sunt salbate conturile. Verifica si in foldrul "lib" din client pt ca si acolo e posibil sa fie.
Te asteptam si pe serverul de Discord
- aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP
Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.
See full signature
Da, am gasit in lib, folder savedaccounts. Multumesc man ![HF]White scrie: ↑ in primul rand ce server e?

📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori
Discord ID copiat: