9 mesaje
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

*Problemă/Întrebare:
    Vine petul o secunda apoi dispare
    *Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
    Martysama 2022
    *Syserr:
    Fara syserr
    *Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):

*Poze / Video:

Salutare, aveti idee ce problema are serverfile postat in mai multe locuri sub titlul martysama 2022, cred ca este versiune 5.4 nu sunt sigur.
    Vine petul o secunda apoi dispare. Nu da syserr, se inregistreaza in baza de date, tot.
    Daca cineva stie si vrea... multumesc anticipat

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Administrator Administrator
  • Reacții: 48551
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

Prea putine detalii, poate fi cauzata problema de N chestii.
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Reacții: 67
  • Mesaje utile: 2

Medalii

vezi ca sar putea sa ai system de pet baga in sursa game de 2 ori in service.h adica definite petsyetm sa fie bagat acolo de 2 ori si stergi sa ramana numai una sau ai un quest care este bagat si se bate cu systemul
  • Medalii

Mesaj de jr1918 »

O sa ma uit cand ajung acasa, multumesc mult de pont, revin cu update :)
  • Medalii

Mesaj de jr1918 »

[HF]White scrie: Prea putine detalii, poate fi cauzata problema de N chestii.
    Salut, e un sf destul de popular, sunt baieti care il au. El vine cu problema, nu e creata de mine.
    Poate cineva care a rezolvat poate da ceva indicii.
  • Medalii

Mesaj de jr1918 »

mrpower8098 scrie: vezi ca sar putea sa ai system de pet baga in sursa game de 2 ori in service.h adica definite petsyetm sa fie bagat acolo de 2 ori si stergi sa ramana numai una sau ai un quest care este bagat si se bate cu systemul
    Nu, nu este de doua ori, am verificat. :)
    Administrator Administrator
  • Reacții: 48551
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

jr1918 scrie:
    mrpower8098 scrie: vezi ca sar putea sa ai system de pet baga in sursa game de 2 ori in service.h adica definite petsyetm sa fie bagat acolo de 2 ori si stergi sa ramana numai una sau ai un quest care este bagat si se bate cu systemul
    nici la quest?

dc folosesti versiunea din 2022?

ai martysama ultima vers postata pe forum serverfiles-stabile/serverfiles-martysa ... t2242.html
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Medalii

Mesaj de jr1918 »

[HF]White scrie:
    jr1918 scrie:
    nici la quest?

dc folosesti versiunea din 2022?

ai martysama ultima vers postata pe forum serverfiles-stabile/serverfiles-martysa ... t2242.html
    Nu,nu am marty 5.8, am 5.4 2022
    am verificat 5.8 si sunt multe lipsuri. adica lucruri bagate incomplet. Nu ma intelege gresit, mi-a placut aranjamentul. pana si proto-urile sunt facute calumea, descifrabile fara hieroglife. Doar ca nu am timp sa rezolv tot syserr cauzat de lipsuri.

Referitor la problema cu petul, marty 5.4, nu am quest la pet deloc. Nu a venit cu un quest. Am presupus ca e tot pe sursa. Am sters si questul la peturile normale. Nici o schimbare. Multumesc pentru raspuns, apreciez!
  • Medalii

Mesaj de jr1918 »

[HF]WHITE, am petul de la Aslan cred ca tu l-ai postat. Recomanzi? Este testat, full functional?
    Are nevoie de quest sau functioneaza doar pe sursa?
    Am ajuns la concluzia ca ce am eu aici nu e complet. Cel putin in cmd nu e declarat deloc.
    Cred ca mai bine m-as apuca sa bag un sistem testat. L-)

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Închis

Înapoi la “Arhivă probleme”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: