4 mesaje
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

Salutare cumpar svfile pvm,

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de Tazz »

Cand mai postezi, spune buget, spune ce vrei sa aiba etc, date de contact etc
    DSM
    Utilizator interzis Utilizator interzis
  • Regat: Chunjo
  • Medalii

Utilizator interzis
    Utilizator interzis

Mesaj de DSM »

Discord : alpyx69
  • Status: 24/7 :)
  • Regat: Chunjo
  • [ID Discord]

Medalii

Am sv pvm mediun spre hard lv maxim 105 cu gameplay deja facut pe martysama cumparat / ikarus shop offline pro cumparat si implementat de el in svf / inventar special sanii cumparat de la sanii si implementat de el, nu contine errori de nici un tip a fost rulat server pe el cu 400/500on fara nici o problema. 90% din sisteme sunt cumparate(pot dovedi cu facturi mesaje in live sharing pe discord) si se vinde doar la o singura persoana si vine la pachet cu support din partea celor de la care am luat sistemele(am vorbit deja in trecut cu ei ca o sa cedez proiectul altcuiva doar unei singure persoane si au fost de acord sa ma inlocuiasca pe mine cu acea persoana am mesaje doveditoare atat de la marty/ikarus/dracarys/aslan) + Autopatcher de la Karbust(300Euro cu design personalizat/ modific si design-ul eventual)

Discord : devildll

rog seriozitate ofer preview pe discord(server-ul ruland in momentul de fata pe localhost)
    Se vinde din cauza ca nu mai am timp sa deschid server, ofer suport doar pe instalare pe dedicat/vps/vm(poti inregistra sesiunea ca sa o poti reproduce in cazul in care muti hostul etc.)

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Caut - Plătesc”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: