Salutare cumpar svfile pvm,
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Cand mai postezi, spune buget, spune ce vrei sa aiba etc, date de contact etc
Discord : alpyx69
Am sv pvm mediun spre hard lv maxim 105 cu gameplay deja facut pe martysama cumparat / ikarus shop offline pro cumparat si implementat de el in svf / inventar special sanii cumparat de la sanii si implementat de el, nu contine errori de nici un tip a fost rulat server pe el cu 400/500on fara nici o problema. 90% din sisteme sunt cumparate(pot dovedi cu facturi mesaje in live sharing pe discord) si se vinde doar la o singura persoana si vine la pachet cu support din partea celor de la care am luat sistemele(am vorbit deja in trecut cu ei ca o sa cedez proiectul altcuiva doar unei singure persoane si au fost de acord sa ma inlocuiasca pe mine cu acea persoana am mesaje doveditoare atat de la marty/ikarus/dracarys/aslan) + Autopatcher de la Karbust(300Euro cu design personalizat/ modific si design-ul eventual)
Discord : devildll
rog seriozitate ofer preview pe discord(server-ul ruland in momentul de fata pe localhost)
Se vinde din cauza ca nu mai am timp sa deschid server, ofer suport doar pe instalare pe dedicat/vps/vm(poti inregistra sesiunea ca sa o poti reproduce in cazul in care muti hostul etc.)
Discord : devildll
rog seriozitate ofer preview pe discord(server-ul ruland in momentul de fata pe localhost)
Se vinde din cauza ca nu mai am timp sa deschid server, ofer suport doar pe instalare pe dedicat/vps/vm(poti inregistra sesiunea ca sa o poti reproduce in cazul in care muti hostul etc.)
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: