Lucrăm la îmbunătățirea site-ului! Este posibil ca unele module să nu funcționeze corect!
9 mesaje

Autor subiect

• Reacții: 4
  • Mesaje utile: 1
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: In curand
  • Regat: Jinno
  • Medalii

*Problemă/Întrebare:

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):

*Syserr:

*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):

*Poze / Video: sal, nu se aude niciun sunet la client nici cand atac nici muzica clasica, m-am uitat la optiuni sisteme nu am butoanele adaugate si in root am verificat toate fisierele de import snd, si nu am niciun import snd, cum pot baga sa se auda sunetul la client ,va rog un tutorial pls
    Rezolvat de Andi » 12 Mai 2025, 22:52

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Administrator
  • Administrator
  • Reacții: 29013
  • Mesaje utile: 17
  • Server: Saga2 - Soon
  • Discord: [Vezi ID]
    Administrator
    Administrator
    o sa ai ce baga..

ai un svfile la care cineva s a gândit ca e inteligent si a scos tot ce ține de muzica / sunete din client si sursa.

iei un serverfiles care are si te apuci sa compari.
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/Kr9nUpWa4X

Suntem aproape 1000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.

See full signature
  • Reacții: 27
  • Mesaje utile: 0
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Trebuie refacuta doar partea client sursa+server + sound pack si multe altele sterse sa le pui la loc este eliminat de tot sunetul trebuie re adaugat de la 0 :)) ala care la scos a stat sa-l scoata stai sa vezi cat stai sa l bagi tu la loc =)))
    te asigur ca am facut asta deja .
  • Reacții: 160
  • Mesaje utile: 0

Medalii

Confirm, daca imi spui ce serverfile e (posibil sa il stiu), iti dau cateva motive sa incerci altceva ca nu se merita =))
    Moderator Moderator
  • Reacții: 1024
  • Mesaje utile: 5
  • Status: Recuperator de taxe .

Medalii

Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoi :) Daca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic :)))
    See full signature

Autor subiect

• Reacții: 4
  • Mesaje utile: 1
  • Server: In curand
  • Medalii

annoyed__ scrie: Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoi :) Daca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic :)))
    Este sf hemera
    Helper Helper
  • Reacții: 2782
  • Mesaje utile: 12
  • Server: Nethis/Thoth/Yitian2
  • Regat: Chunjo

Medalii

KintaRoyala69 scrie:
    annoyed__ scrie: Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoi :) Daca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic :)))
    Este sf hemera
    Un serverfiles normal nu puteai sa alegi :-s
    Helper Helper

Medalii

KintaRoyala69 scrie:
    Este sf hemera
    Hemera are foarte multe probleme grave mai ales sunetul. Nu recomand sa incerci sa il repari o sa te coste extrem de mult 8-|
    Helper Helper

Medalii

KintaRoyala69 scrie:
    Este sf hemera
    600€ te costa sa il repari complet #:-s
    Moved from Support to Probleme rezolvate on 19 Mai 2025, 19:40 by ZuZuR

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Închis
    • Subiecte similare

• de [HF]White » » în FIX-uri
        0
        Răspunsuri
        220
        Vizualizări
        de [HF]White
      • de [HF]White » » în Tutoriale
        0
        Răspunsuri
        53
        Vizualizări
        de [HF]White
      • de szotyizz » » în Arhivă probleme
        1
        Răspunsuri
        111
        Vizualizări
        de Andi
      • de KintaRoyala69 » » în Probleme rezolvate
        5
        Răspunsuri
        292
        Vizualizări
        de Andi
      • de GRINCH » » în Arhivă probleme
        1
        Răspunsuri
        136
        Vizualizări
        de Reizo

Înapoi la “Probleme rezolvate”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator