Lucrăm la îmbunătățirea site-ului! Este posibil ca unele module să nu funcționeze corect!
4 mesaje

Autor subiect

• Reacții: 2
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Jinno
  • Discord: [Vezi ID]

Medalii

*Descriere: Va salut comunitate M2Forum sunt in cautare de un serverfiles bun stabil care pot sa deschid/incepe ceva pe el. Acum nu vreau sa ma victimizez sau sa ma plang aici pe forum, dar incerc ca fiu scurt, Acum cativa ani am cumparat de la diferiti omanii ca "Developeri" sau "experti" in metin2 nu poti sa le spui, nici eu nu sunt expertul dar cat de cat inteleg ce-i de facut. Din 2022 pana acum in 2025 tot am cumparat mau facut de sume bune incepand de la 100 pana la 600€ si acum o sa ziceti in 3 ani 600€ nu-i mult din potriva eu va explic ca am dat calculat de mine pana acum unde-va la 1500-2000 +/- sa nu fiu magar caut si o sa va zic cam cat, Trecem peste mi-au zis e bun etc ofera support, *cenzurat* support nu mai imi raspunde nici unu, alti au zis ca nu ma cunoaste alti au zis ca ei nau de vanzare acel produs si daca sunt interesat la alt serverfiles am cazut de cateva ori in plasa am cumparat iar si iar *cenzurat* nimic rahaturi care le cautam pe net si le gaseam la descarcam le probam si erau aceleasi, cand le dadeam mesaj nu imi raspundeau sau ma injura etc eu baiat bun am zis lasa-i ca asa e omu in secolul nostru mai prost crescut mai lipsa de respect,carcter. In fine eu am fost porst ca nu m-am infortmat

Acum daca vreti sa ma ajutati sau sa imi dati niste pareri cam ce pot folosi vas fi recunascator, si da puteti sa ma intrebati orice accept si pareri despre mine unde si ce am gresit.

Multumesc si scuzati vocabularul.
    Rezolvat de len » 21 Mai 2025, 03:06

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
  • Reacții: 21
  • Mesaje utile: 2
  • Status: MONEY ^.^
  • Server: N/A
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Îți recomand sa începi pe oricare serverfiles din cele stabile, descarci unul clean si modifici/adaugi tu ce vrei, așa o să ști ce are si ce nu are serverul, eu unul am început acum 2-3 săptămâni să lucrez pe zearth2 si de atunci tot modific/adaug, nu trebuie sa te grăbești, nimeni nu poate face, ceva bun in 2 zile. Succesuri îți doresc. :ymcowboy:
    See full signature

Autor subiect

• Reacții: 2
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Jinno

Medalii

Multumesc daca puteti sa lasa-ti si un link. ^:)^ ^:)^
    len
  • Reacții: 212
  • Mesaje utile: 1
  • Server: metin2lapompieru
  • Regat: Chunjo

Medalii

robertm99_ scrie: Multumesc daca puteti sa lasa-ti si un link. ^:)^ ^:)^
    zearth - stabil-serverfiles-40k-clean-clasic-zea ... -t133.html

şi martysama clean p23 - stabil-serverfiles-martysama-p23-clean-t2242.html

eu unu lucrez pe martysama de câţiva ani şi nu am avut probleme..
    succes
    Moved from Arhivă cereri to Cereri rezolvate on 21 Mai 2025, 06:33 by ZuZuR

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Închis

Înapoi la “Cereri rezolvate”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori