*Descriere: Hello. Eu sunt sred si ma ocup cu configurarea Serverelor de Discord de aproape 5 ani pe diferite conturi de Discord.
- Pot sa creez Boti de Discord cu Comenzi diferite la cererea Clientului(dar acestia adauga la Pretul total si necesita un host).
- Nu va ofer VPS(Va arat de unde puteti lua gratis doua VPS-uri), il puteti lua Dvs. si eu va ajut cu Botul!]
- Detalii despre Server: Eu provin dintr-o echipa in care sunt OWNER.
- Aceasta se numeste CityDevs. Suntem specializati in Securitatea Serverelor: Antinuke/Antispam/Grief/Bypass/Permisiuni in Functie de Rol si Securitate maxima a canalelor.
- Nu implementam Canale NSFW(Doar daca Clientul doreste, dar intai il vom anunta de riscurile unui asemenea Canal)
- Noi ne ocupam cu: Template-urile unui Server, Securitatea acestuia si Configurarea lui.
- Orice idei impotriva ToS-ului Discord nu le vom implementa.
*Poze / Video:
*Preț (obligatoriu):In Privat
*Modalități plată (obligatoriu):PayPal/Revolut
*Timp de livrare (obligatoriu):Depinde de Cerinta
*Alte condiții:Jumate la inceput si restul la final, primiti OWN-ul la Server pentru a ne asigura ca totul este safe si daca sunt indeplinite preferintele Dvs, atunci puteti face plata totala.
*Date contact:NumeDiscord:regeleromanieioriginal
*Declar că voi presta serviciile în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații:Da Da / Nu
- Pot sa creez Boti de Discord cu Comenzi diferite la cererea Clientului(dar acestia adauga la Pretul total si necesita un host).
- Nu va ofer VPS(Va arat de unde puteti lua gratis doua VPS-uri), il puteti lua Dvs. si eu va ajut cu Botul!]
- Detalii despre Server: Eu provin dintr-o echipa in care sunt OWNER.
- Aceasta se numeste CityDevs. Suntem specializati in Securitatea Serverelor: Antinuke/Antispam/Grief/Bypass/Permisiuni in Functie de Rol si Securitate maxima a canalelor.
- Nu implementam Canale NSFW(Doar daca Clientul doreste, dar intai il vom anunta de riscurile unui asemenea Canal)
- Noi ne ocupam cu: Template-urile unui Server, Securitatea acestuia si Configurarea lui.
- Orice idei impotriva ToS-ului Discord nu le vom implementa.
*Poze / Video:
*Preț (obligatoriu):In Privat
*Modalități plată (obligatoriu):PayPal/Revolut
*Timp de livrare (obligatoriu):Depinde de Cerinta
*Alte condiții:Jumate la inceput si restul la final, primiti OWN-ul la Server pentru a ne asigura ca totul este safe si daca sunt indeplinite preferintele Dvs, atunci puteti face plata totala.
*Date contact:NumeDiscord:regeleromanieioriginal
*Declar că voi presta serviciile în termenii menționați mai sus și înțeleg că, în cazul nerespectării acestora, pot fi supus unei reclamații:Da Da / Nu
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Cele mai top servere e discord din romania
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori
Discord ID copiat: