Mi-am batut capul sa va fac topicul asta pentru ca merita .
Este o imbunatatire la alt nivel de securitate pentru pythonul din client si e game changer pentru injectare .
Ce face in mare codul?
Preia apelurile catre functiile problematice din Metin2 , verifica de unde provin apelurile cu returnadress si daca apelu vine dintr-un modul extern gen script sau dll cu injectare care nu tine de python27 sau exe opreste clientul si iti da logbox.
Nu am un tutorial complet de instalare pentru ca nu e opera mea dar va pot da cativa pasi logici . (Sau puteti intreba pe autor)
Daca chiar vrei sa nu ai inject in server si sa ai protectie va recomand sa va bateti capul si sa adaugati asta in proiectul vostru .
Probabil o sa o pun si eu si o sa adaug pasii 1:1 . Deci oleaca va puneti si voi capul la contributie .
Logica de instalare ar fi :
Am primit-o in privat de la autorul unui alt topic care vroia ceva interactiv cu comunitatea de aici pentru idee / noi metode / sau pareri despre munca lui de a scapa de injectoarele obosite in Metin2 . Chiar daca nu are un tutorial complet de instalare , postez deoarece cine se pricepe poate luat functiile sau ideea si face un sistem real de protectie metin2 . ( din ce mi-a zis autorul , el nu prea mai are loc sa ofere servicii )
Asa ca cei care se pricep sau vor sa ofere o mana de ajutor pot comenta aici cu idee sau imbunatatiri , sau daca au bagat ideea in aplicare cum sau ce au trebuit sa mai adapteze .
Creditele de autor ii revin lui : @Muskito667
Daca am scris ceva fals sau gresit , @Muskito667 , poti scrie mai jos sau corecta .
*Poze / Video:
![[C++/Py] Imbunatatire Anti Cheat . - Mesaj 1 - Imagine 1 [C++/Py] Imbunatatire Anti Cheat . - Mesaj 1 - Imagine 1](https://i.imgur.com/do1hFXF.png)
*Link download / Code: