1 mesaj
Administrator Administrator
  • Reacții: 48326
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]
    Regulament actualizat pentru obținerea gradului de Developer

Pentru a primi gradul de Developer (atât pe forum, cât și pe serverul de Discord), trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

1. Postare în secțiunea "Portofolii"
    Este obligatoriu să ai o postare în secțiunea Portofolii de pe forum, în care să prezinți proiectele realizate de tine.

2. Minim 3 proiecte proprii
    Trebuie să ai cel puțin trei proiecte dezvoltate personal. Acestea pot fi sisteme pentru Metin2, serverfiles, îmbunătățiri sau alte lucrări relevante.

3. Prezentare detaliată a portofoliului
    Fiecare proiect trebuie să fie însoțit de imagini, videoclipuri sau descrieri clare care să demonstreze funcționalitatea și originalitatea acestuia.

4. Dovezi de colaborări sau vânzări
    Este necesar să prezinți cel puțin trei dovezi de colaborări (ex: printscreen-uri cu discuțiile sau plățile - cenzurate, evident), care să arate că ai vândut aceste sisteme altor persoane. Poți să îmi trimiți și în privat / pe discord.

5. Cerere completată corect

Trebuie să completezi formularul de cerere pentru gradul de Developer, folosind informații reale, corecte și complete în toate câmpurile.

Link cerere Developer: applicationform
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț

Înapoi la “Portofolii”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: