4 mesaje
  • Mesaje utile: 0
  • Status: La tine in special
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Salutare tuturor caut sa cumpar un server stabil fara ciorbe de sisteme nivel 1-250 sau un tehnician pentru a creea un astfel de server .
    Nu caut servere la pretu de 1k euro cum cere prodomo sau alti reselari de servere de metin2 si pline de buguri sau exploituri .
    Multumesc !

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Moderator Moderator
  • Mesaje utile: 7
  • Status: Recuperator de taxe .
  • [ID Discord]

Medalii

Moderator
    Moderator

Mesaj de annoyed__ »

Salut pai tu cat crezi ca costa un serverfile stabil ? 1000 e is bani putini pentru cate zile/luni se pierde sa il faci ;) Daca vrei sa faci ieftin trebuie sa-l faci tu , daca o sa iei svf tip "100-200" e o sa plangi mai tarziu . Trebuie sa te si gandesti ca omul care iti lucreaza , decat sa stea 3-4 luni sa-ti munceasca serverul pt 200 e , mai degraba se duce la munca si tot face cateva mii . Nu iti zic in nume de rau , doar te atentionez ca daca o sa cauti ieftin si bun probabil sfarsesti tepuit de vreun fake account . Nu uita sa dai check si la listele de tepari :) Good luck .
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: Prodomo
  • Regat: Shinsoo
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de essex »

[Plătesc] Serverfile 1-250 lvl sau caut tehnician pentru proiect de acest tip - Mesaj 3 - Imagine 1

[Imgur](
  • Status: La tine in special
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de zohan »

https://gyazo.com/6c3a986f64fd9bb3c4518e66af68acec
    https://gyazo.com/2814bfb2c88c612d67ed4b745480b08b
    https://gyazo.com/863ddcc2be554cc679a5ee4a42b8bf33
    https://gyazo.com/0148110338ec727762d01d1b43151354

Sefule mi-ai luat banii si dupa vroiai sa te scoti acum 3 ani cand a fost nu mai incercati sa va scoateti tu cu ardeleanul de Dnd care si ala ma flexat de vreo 200 de euro si nu mai zic si de Marele tehnician de plastilina Lupus care imi baga backdoor pe server dupa ce ii plateam . Unii din comunitatea de metin chiar sunteti patetici .Si prima oara mi l-ai fost trimis si incomplet abis teste de incredere si etc ce filme isi mai faceau oameni prin 2022 . Terminati de astazi va vin cu raspunsuri ca din cauza la uni ca voi mari tehnicieni se inchid servere din 2 in 3 luni ori raman oamenii fara suport ori ii stoarceti de banii ori fixuri care in realitate poate e o schimbare de ip si cereti 50 de euro pe fix mai terminati cu astea . Nu m-ai zic de donici am cumparat prin intermediu acelui forum de la spurcatul de DnD svr file mi-a dat block teapa cand a vazut ca aveam 150 on zilnic pe server . Singuri care ies profitabil si fara batai de cap au fost mereu tehniceni care stiu sa lucreze in C++ cu ajutoru la forumuri si fixuri , marii promoterii asa zisi si atat . Owneri si playeri mereu au avut cel mai mult de pierdut . Nu o mai lungesc , si nu caut atentie .

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Caut - Plătesc”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Discord ID copiat: