M-am gândit să mai împărtășesc ceva cu voi.
Acum câteva zile m-am confruntat cu o mare durere de cap și cred că și voi ați trecut prin asta.
Este vorba despre convertirea imaginilor ( png / jpg / jpeg / dds / tga / webp / ico / bmp ) un proces foarte frustrant, mai ales că multe site-uri de conversie sunt fie contra cost, fie au limite restrictive...
Așa că m-am gândit să creez un mic script Python (open source) pentru toată lumea. În arhiva de descărcare veți avea totul preinstalat, însă recomand să urmați pașii pe care i-am pus pe GitHub.
Convertorul este disponibil în două limbi (
Detalii despre convertor :
Acest convertor poate transforma orice format de imagine în alt format (ex: PNG în DDS, DDS în TGA, TGA în JPG etc.).
Convertorul păstrează dimensiunea originală a imaginii.
Convertor-ul functioneaza pe versiunea de python ( minim 3.8 ) recomandat 3.12 / 3.14
Necesita sa aveti instalat </> pillow </> imageio </> numpy
Compatibilitate cu : Windows XP
Preview Video :
În cazul în care instalarea automată nu funcționează, urmați acești pași :
Download :
VirusTotal :
Preview :
Actualizare Importanta!
Notiță:
Dacă aveți idei pentru îmbunătățiri, sau idei despre un nou convertor pentru alte lucruri, aștept ideile cu mare drag.
Pentru că, până la urmă, suntem o mână de oameni și dacă noi nu încercăm să ținem comunitatea de Metin în viață, nimeni nu o va face.
Să ne amintim că toți suntem oameni și că fiecare își merită respectul lui în această lume.