Lucrăm la îmbunătățirea site-ului! Este posibil ca unele module să nu funcționeze corect!
4 mesaje

Autor subiect

• Reacții: 111
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: Velium2 - PvM Hard
  • Regat: Shinsoo
  • Discord: [Vezi ID]

Medalii

Salut, deoarece TheShadow a dat teapa de 700 euro pentru un homepage+ishop full bug am zis sa-l postez pe gratis. Probleme mari sunt la ishop la hp nu am cautat buguri, dar in ishop sunt 3-4 buguri mari.
    Nu am poze cu proiectul, dar va las poza cu id-ul lui de discord sa va feriti de el. Am vazut ca mai vinde nu stiu ce platfoma de rmt si aia tot bugata cred....
    Kaldor2.com Homepage+Ishop (Laravel) - Mesaj 1 - Imagine 1
    Va recomand sa cumparati de la capucino daca vreti laravel sau de la ionutcms daca vreti fara framework.
    Conținut: Ascuns
    Motiv: Trebuie să reacționezi la mesaj pentru a vedea conținutul.

Spor la debug!

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
  • Reacții: 958
  • Status: https://discord.gg/wDKzjDvVkj
  • Server: Althaia
  • Regat: Chunjo

Medalii

Multumim de resursa!
    Personal il recomand pe @Sinnr. for visibility.
    Kolen's Assets - NPCs, Gr2 Objects, Characters Animations, Free stuff
    Discord: https://discord.gg/wDKzjDvVkj
    In Progress: ~ Althaia Project ~
    See full signature
  • Reacții: 4
  • Status: La mine
  • Server: Anubis2
  • Regat: Chunjo

Medalii

kolenmg123 scrie: Multumim de resursa!
    Personal il recomand pe @Sinnr. for visibility.
    Cred ca-i mai simplu sa faca cineva de la 0 decat sa umble prin atata cod 😂😂
  • Reacții: 3
  • Regat: Jinno

Medalii

Nu voiam sa stau sa dau raspuns la topicul asta si la acest personaj, insa m-a zapacit lumea ca sa nu las asa. Nu a primit deloc o teapa, ne-am inteles la 500euro site+ishop si 100 design-ul, nsh de unde a umflat 700, ne-am inteles cu 50% avans si restul la finalizare si cand primesc acordul lui ca este totul ok. El a inceput usor usor sa ceara chestii extra pe langa ce ne-am inteles, am facut pana m-am saturat si am inceput sa ii atrag atentia, dupa ma ia ca fac ce vrea p**a lui de banii aia, pana la urma i-am facut doar ca sa scap de el dar dupa se razgandeste si isi vrea banii inapoi, din pacate munca si timpul cuiva nu sunt bataia de joc a nimanui. A inceput cu amenintari , injurii pana m-am saturat si i-am dat block, proiectul l-a primit cu tot ce a vrut extra.

Bugurile de le zice el sunt urmatoarele, lipsa de experienta a lui de a intelege ce este un peering (folosea GazduireJocuri pentru vps la serverul de metin si eu ovh si cunoastem toti ce conexiune are GJ in extern), dupa este item_award care l-am facut sa ii ofere id-ul direct din ishop, nu ii oferea cand era inserat (deci rezolvat) si window-ul la mall trebuie sa fie putin marit pentru ingame, in rest nu are nimic.

Nu o sa stau sa mai raspund la alte reply-uri daca le da, nu am avut pana acum o reclamatie sau o cearta cu cineva si ajung cu el care apropo este aceeasi situatie cum a patit quasar, acelasi lucru.

Nu au vrut deloc sa colaboreze, cand i-am rugat sa testeze, sau sa primesc un minim de acces ca sa imi fac treaba direct la ei, am stat sa ma chinui si dupa tot ei au probleme pentru ca eu folosesc martysama ultima versiune si ei nsh ce sursa. (Tot intelegerea a fost ca testez si eu dar ei trebuie sa testeze si sa isi dea ok-ul)

Va salut, toate cele bune, asta a fost primul si singurul meu reply, in rest nu ma afecteaza cu absolut nimic acest topic, poate sa zica ca sunt tepar peste tot, banii la final au fost trimisi deci au fost multumiti dar s-au razgandit si au dat-o in altele. Si inca o paranteza, daca zice ca proiectul nu l-a primit de cand trebuia, chiar el m-a rugat sa il tin pe vps la mine pana isi termina dedicatul.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Înregistrează-te și alătură-te comunității noastre

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra rapid utilizând contul tău de Discord sau Github

Înregistrare

Autentifică-te

• Subiecte similare

• de Mutulic » » în Homepage
        0
        Răspunsuri
        467
        Vizualizări
        de Mutulic
      • de [HF]White » » în Homepage
        2