12 mesaje
  • Reacții: 12
  • Mesaje utile: 2
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Server: ZNM2
  • Regat: Jinno
  • [ID Discord]

Medalii

Salut baieti , ma tot bate gandul sa deschid un server de metin2 PVP insa cu cunostiintele mele din 2012-2014 nu am nici-o sansa sa-l deschid.Deci voi avea nevoie de cineva priceput.Pe forum sunt ceva baieti care lucreaza top (Prodomo care la prima vedere e topul de lume ,dar si pretul isi spune cuvantul)....Am discutat recent cu niste baieti de la go4metin ,ar fi seriosi sau intra in lista de tepari deorece nu am auzit nimic de ei aici pe forum....Daca sunt sub alte denumiri imi cer scuze :) Si mai este si baiatul acela DND dar am citit despre el pe alte forumuri ca la prima versiune a avut ceva probleme etc ( nu cunosc situatia ,doar ce am citit )

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
  • Reacții: 51
  • Mesaje utile: 0
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Mesaj de DEVE »

Sunt N surse de PVP pe internet stabile, + ai marty 5.8 clean de la care poti pleca daca nu vrei sa lucrezi pe surse gata facute. In prodomo mai bagi 2-3k ca sa il folosesti + ca daca lucrezi cu essex o sa iti faca resell la toate sistemele pe care le cumperi si ti le implementeaza el. Mai bine iei marty si platesti oameni sa iti bage sistemele dorite ca ajungi mai bine.
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de elfoxina »

Multumesc de sfat ,era sa dau toate veniturile pe luna asta de pe uber :)) ....Vreo parere de cei de la go4metin ?Adica ma refer sa nu fie chiar copii de genul sa iti ia banii si dupa block ,acum ma astept la resell-uri ca asa e omul :(
    Administrator Administrator
  • Reacții: 48425
  • Mesaje utile: 29
  • Status: Pe aici.. 🤠
  • Server: Saga2 - Soon
  • [ID Discord]
    Administrator
    Administrator

Mesaj de [HF]White »

elfoxina scrie: Multumesc de sfat ,era sa dau toate veniturile pe luna asta de pe uber :)) ....Vreo parere de cei de la go4metin ?Adica ma refer sa nu fie chiar copii de genul sa iti ia banii si dupa block ,acum ma astept la resell-uri ca asa e omul :(
    go4metin =))))))

MANE, NU RECOMAND!!!

asta e site-u lui Kanzidor (95% sigur), deci e ȚEAPĂ!

Daca vrei sa ramai fara bani / sa dai bani pe resurse mai proaste decât alea gratis de pe net, n ai de cat.

@elfoxina Te așteptăm pe serverul nostru de Discord, ai o secțiune "Recomandări" si poți vedea acolo testimoniale.

https://discord.gg/metin2forum
    Te asteptam si pe serverul de Discord :p - aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
    Link: https://discord.gg/jWxeDSf7HP

Suntem peste 1700 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse. :D :ymcowboy:

See full signature
  • Reacții: 51
  • Medalii

Mesaj de DEVE »

elfoxina scrie: Multumesc de sfat ,era sa dau toate veniturile pe luna asta de pe uber :)) ....Vreo parere de cei de la go4metin ?Adica ma refer sa nu fie chiar copii de genul sa iti ia banii si dupa block ,acum ma astept la resell-uri ca asa e omul :(
    Nu am auzit de go4metin. Recomand urmatoarele persoane: ddar, vaynz, Athenis, Dragos, Massimo, Maruski(aici ai mai mult de asteptat), Mot, Onex, baietii de la metin2cloud. Ii gasesti pe toti pe discord. Personal cu ddar am lucrat cel mai mult, e cel mai serios si nu astepti luni dupa el.
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de elfoxina »

[HF]White scrie:
    go4metin =))))))

MANE, NU RECOMAND!!!

asta e site-u lui Kanzidor (95% sigur), deci e ȚEAPĂ!

Daca vrei sa ramai fara bani / sa dai bani pe resurse mai proaste decât alea gratis de pe net, n ai de cat.

@elfoxina Te așteptăm pe serverul nostru de Discord, ai o secțiune "Recomandări" si poți vedea acolo testimoniale.

https://discord.gg/metin2forum

Acum ca am m-ai citit despre Kanzidor asta cam ai dreptate.Cand incercam ceva pe svfiles-ul lui twix el mi-a cerut 150 euro ptr rezolvare iar twix a zis sa las dracu svfiles-ul ala ca nu e bun de nimic ...E foame si pe DE :))
  • Reacții: 4
  • Medalii

DEVE scrie:
    Nu am auzit de go4metin. Recomand urmatoarele persoane: ddar, vaynz, Athenis, Dragos, Massimo, Maruski(aici ai mai mult de asteptat), Mot, Onex, baietii de la metin2cloud. Ii gasesti pe toti pe discord. Personal cu ddar am lucrat cel mai mult, e cel mai serios si nu astepti luni dupa el.
    scoate ca l recomanzi pe massimo, ca ala facuse resell cu voicechatu lu amun, in rest da recomand si eu din lista de sus, dar pe massimo niciodata.
  • Reacții: 129
  • Server: Prodomo
  • [ID Discord]

Medalii

Mesaj de essex »

DEVE scrie: Sunt N surse de PVP pe internet stabile, + ai marty 5.8 clean de la care poti pleca daca nu vrei sa lucrezi pe surse gata facute. In prodomo mai bagi 2-3k ca sa il folosesti + ca daca lucrezi cu essex o sa iti faca resell la toate sistemele pe care le cumperi si ti le implementeaza el. Mai bine iei marty si platesti oameni sa iti bage sistemele dorite ca ajungi mai bine.
    Eu nu raspund la cometarii de hate dar tu chiar meriti. Acest comentariu vine fix de la un om care ori nu a avut treaba, ori cumva a fost prins incercand sa faca smecherii (si stiu exact cine). Fara probe comentariile pe care le dai sunt fix 0, majoritatea pe care ulterior i-ai recomandat au cumparat prodomo, ddar lucreaza ca soft la prodomo, vaynz la fel. De maruski nu mai zic ca eu cu el lucrez, insa normal cand esti frustrat cand ai fost dat afara nu?
  • Reacții: 50
  • Medalii

Mesaj de Alexuu »

+1 pentru proiectul prodomo, l-am achizitionat acum ceva timp, eu unul nu am nici-o problema cu acest server . Da, au existat buguri sau probleme la care cu un simplu mesaj mi s-a oferit rezolvarea + suportul necesar.
    Pretul intr-adevar mai piperat dar daca vrei stabilitate, suport se merita fiecare banut B-)

EDIT: acum am citit cum ca essex ar face resell.. wtf , never.. L-am cunoscut prin intermediul prodomo, nu este acel tip de baiat si aparent baiatul vorbeste in nestiinta de cauza sau saracu a fost refuzat cand a cerut fixurile la leak-uri =))
    Developer Developer
  • Reacții: 4
  • Medalii

Developer
    Developer

Mesaj de Maruski »

Scuza-ma ca te intreb, dar de unde scoti 3k? ( Stiu cine esti pe contul asta )
    Sumele alea sunt daca vrei tu neaparat sa fie serverul tipla, si in owsap de exemplu cat mai bagi? Asta tine de fiecare, hai sa nu mai comentam doar sa ne aflam in treaba. Mersi.
    Edit la partea asta: Te astepti, va asteptati sa luati un server de 400 de euro respectiv 550-600 si sa aveti totul ca la carte? Vor mai exista probleme, e normal. In recentul update la care se lucreaza de ceva timp am adresat cam toate bugurile reclamate sau descoperite personal. Optimizarile mai avansate si alte chestiuni de genul, e la dorinta fiecaruia daca si le cumpara. Poti ajunge la sumele alea daca nu stii absolut nimic si platesti de exemplu pentru un drop schimbat, doar nu vrei sa stau sa ti fac si gameplay la un server nu?

Iar legat de essex, nu stiu ce resell a facut, dar daca era sa faca apareau pana acum reclamatii ori alte porcarii de genul. A avut pe mana atatea chestii de la mine in decursul acestor ani, dar in majoritatea cazurilor m a intrebat.

Te salut si spor.

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Discuții libere”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Discord ID copiat: