12 mesaje
  • Reacții: 1
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Shinsoo
  • Medalii

Roberto scrie: <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">
    _SHANII scrie: </font></font>
    <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">
    Robert scrie: </font></font>
    <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;"> </font></font>
    <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">No veo el SV cuando me pongo el objeto, ni en el inventario muestra la ventana de información del objeto. </font></font>
    <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Lo revisé todo 5 veces y es inútil. Estoy usando Marty 5.7. </font></font>
    </font></font>

<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Si eres principiante, no trabajes más en Martysama. </font></font>
    <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Si tu servidor falla, revisa el archivo principal y ve qué y cómo solucionar el problema. </font></font>
    El problema es que no me aparece nada. :ymparty:</font></font>

Agrégame en Discord. Tengo uno que funciona en Marty Sama Easyli: el sistema de rareza de iBeast. Es más difícil porque necesitas saber cómo implementarlo en tu SV. Agrégame en Discord y te enviaré el otro sistema de rareza; es más fácil y similar, y te enviaré la foto. Mi Discord es: hastanuncabb
    [C++/Py] System Rarity Feature - Mesaj 11 - Imagine 1

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
  • Reacții: 2
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Jinno
  • Medalii

Mesaj de Szyfrant »

Așa e și pentru mine, mă lupt cu asta de ieri, nu e ușor, am dat peste o mulțime de greșeli.[

[C++/Py] System Rarity Feature - Mesaj 12 - Imagine 1

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Scrie răspuns

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Sisteme Metin2”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: barosan2_sanchez, fr3sh23, hitwydhitl3r și 8 vizitatori

Discord ID copiat: