Un fel de sony cu sursa, dar cu tot ce vreti vechi in materie de iteme, mape, gameplay
*Poze / Video (obligatoriu):
*Link download:
*Date (mysql/vdi/ingame):
Le resetati
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!

tutoriale-utile-creare-server-metin2-in ... t3976.htmldred9199 scrie: ↑ Salut,
Am descărcat fișierele pentru serverul Sweex2 SonyMt2 de pe acest forum, dar nu am experiență în instalarea și configurarea unui server Metin2. Aș dori să pun serverul online pentru jucători, însă nu știu exact pașii care trebuie urmați (configurare IP, porturi, baze de date etc.).
Dacă cineva dintre voi are experiență și ar putea să mă ajute cu instalarea și configurarea serverului, sunt dispus să plătesc pentru ajutorul oferit. Aș aprecia mult un ghidaj pas cu pas sau chiar instalarea completă a serverului, astfel încât să fie funcțional pentru jucători.
Aștept un mesaj de la cei care ar fi dispuși să mă ajute contra cost.
Mulțumesc anticipat!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Utilizatori ce navighează pe acest forum: cabesas_papi, dineromucio, elena8078, Kirry Nescafe, tutuan982 și 4 vizitatori