Systemul merge instalat dar sunt destul de multe probleme dupa... aparent informatiile care sunt in fisierul de FIX-uri nu ma ajuta...
Am rezolvat problema cu mutatul din inventarul special in inv. normal si invers insa acum nu pot vinde la NPC, din inv. special nu zice nimic iar daca incerc sa vand din inv. normal imi zice "this item can not be sold"
UPDATE:
Intre timp am rezolvat si problema cu vandutul la NPC.
Pot sa confirm ca in proportie de 90% sistemul merge sunt foarte putine lipsuri pe care a trebui sa le rezolv in cazul meu.
Am rezolvat problema cu mutatul din inventarul special in inv. normal si invers insa acum nu pot vinde la NPC, din inv. special nu zice nimic iar daca incerc sa vand din inv. normal imi zice "this item can not be sold"
UPDATE:
Intre timp am rezolvat si problema cu vandutul la NPC.
Pot sa confirm ca in proportie de 90% sistemul merge sunt foarte putine lipsuri pe care a trebui sa le rezolv in cazul meu.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
As far as I know, this system can be adapted to Martysama 5.8, but there are differences in the code. Has anyone solved this or can share?
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Discord ID copiat: