E ok cel hard dar sami spuna cineva de ce imi da iteme de inceput si daca sterg questul!
Cum pot scoate acele iteme de inceput Precizez nu este din quest! sursa client sau sursa server????? ajutor ????
Cum pot scoate acele iteme de inceput Precizez nu este din quest! sursa client sau sursa server????? ajutor ????
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Davanni123 scrie: ↑ E ok cel hard dar sami spuna cineva de ce imi da iteme de inceput si daca sterg questul!

See full signature
Nu are nicio treaba cu /ip si cu questul am spus clar nu este de la quest!
Questurile sunt sterse toate plus object la fel! Este cel mai probabil din sursa server sau client!
Dar nu stiu de unde mai exact.
Questurile sunt sterse toate plus object la fel! Este cel mai probabil din sursa server sau client!
Dar nu stiu de unde mai exact.
idee de ce nu imi apare ip-ul in freebsd? am setat reteaua si nu imi citeste ip-ul, cand dau ifconfig apare doar 0.0.0 etc, nu apare gen 192.168.1.x am mai luat azi svf de aici, la altele nu am avut problema asta, si am ajuns si la asta, si nu reusesc sa inteleg de ce nu imi vede reteaua sau ce are
freebsd pentru svf 2022
freebsd pentru svf 2022
Da este Hard V1 al lui SpykeDavanni123 scrie: ↑ Dupa cum se vede in imagine ar fi ceva ok! Caut de cateva luni bune si testez unu clasic 2009 fara costume peturi si prosti! Dar nu am gasit inca! Revin cu edit pentru cel Hard.

See full signature
bsdconfig -> Network Interfaces -> IPV4 & DHCP_budgetlow scrie: ↑ idee de ce nu imi apare ip-ul in freebsd? am setat reteaua si nu imi citeste ip-ul, cand dau ifconfig apare doar 0.0.0 etc, nu apare gen 192.168.1.x am mai luat azi svf de aici, la altele nu am avut problema asta, si am ajuns si la asta, si nu reusesc sa inteleg de ce nu imi vede reteaua sau ce are
freebsd pentru svf 2022
service netif restart
nu imi apare nimic de ipv4 sau dhcp apare doarAndi scrie: ↑bsdconfig -> Network Interfaces -> IPV4 & DHCP_budgetlow scrie: ↑ idee de ce nu imi apare ip-ul in freebsd? am setat reteaua si nu imi citeste ip-ul, cand dau ifconfig apare doar 0.0.0 etc, nu apare gen 192.168.1.x am mai luat azi svf de aici, la altele nu am avut problema asta, si am ajuns si la asta, si nu reusesc sa inteleg de ce nu imi vede reteaua sau ce are
freebsd pentru svf 2022
service netif restart
DHCP ENABLE
ipaddr 0.0.0.0
netmask 255.0.0.0
ce ar trebui sa fac?
_budgetlow scrie: ↑nu imi apare nimic de ipv4 sau dhcp apare doarAndi scrie: ↑bsdconfig -> Network Interfaces -> IPV4 & DHCP_budgetlow scrie: ↑ idee de ce nu imi apare ip-ul in freebsd? am setat reteaua si nu imi citeste ip-ul, cand dau ifconfig apare doar 0.0.0 etc, nu apare gen 192.168.1.x am mai luat azi svf de aici, la altele nu am avut problema asta, si am ajuns si la asta, si nu reusesc sa inteleg de ce nu imi vede reteaua sau ce are
freebsd pentru svf 2022
service netif restart
DHCP ENABLE
ipaddr 0.0.0.0
netmask 255.0.0.0
ce ar trebui sa fac?
Ai setat placa de rețea în VirtualBox la Bridged Adapted și ai bifat Promiscuous Mode - Allow All? La Boot Order ai bifat Network?_budgetlow scrie: ↑_budgetlow scrie: ↑nu imi apare nimic de ipv4 sau dhcp apare doar
DHCP ENABLE
ipaddr 0.0.0.0
netmask 255.0.0.0
ce ar trebui sa fac?

See full signature
am urcat game si mysql din fisere rezolvate am schimbat serverinfo.py
Am modificat ip in configuri in navicat ma pot loga da cand deschis clientul apare offline ch ul

Am modificat ip in configuri in navicat ma pot loga da cand deschis clientul apare offline ch ul

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Discord ID copiat: