1 mesaj
Membru Începător Membru Începător
  • Reacții: 0
  • Mesaje utile: 0
  • Medalii

[Servicii] [NEW] MASTERDOMSTUDIO.COM -- Graphic & Animation Metin2 Studio. - Mesaj 1 - Imagine 1
    [Servicii] [NEW] MASTERDOMSTUDIO.COM -- Graphic & Animation Metin2 Studio. - Mesaj 1 - Imagine 2
    [Servicii] [NEW] MASTERDOMSTUDIO.COM -- Graphic & Animation Metin2 Studio. - Mesaj 1 - Imagine 3
    [Servicii] [NEW] MASTERDOMSTUDIO.COM -- Graphic & Animation Metin2 Studio. - Mesaj 1 - Imagine 4
    Am lansat în sfârșit site-ul MasterdomStudio.com ca să centralizez tot ce fac și să vă fac munca mai ușoară vouă precum și mie. L-am gândit special să nu mai stăm după mesaje pe Discord pentru orice detaliu.

Portofoliu la zi: Am pus cele mai noi lucrări, ca să vedeți exact ce stiluri abordez acum și să aveți o sursă de inspirație pentru serverele voastre.

Marketplace: Secțiunea de shop e acum live. Găsiți acolo resurse gata făcute – logo-uri, interfețe, website-uri – pe care le puteți lua și implementa imediat, fără să mai așteptați după comenzi personalizate.
    Plata este automată și securizată prin Stripe; Poți plăti prin Paypal/Revolut/Google Pay/ Card.

Prețuri și Exemple Live: Am transparentizat de tot această secțiune, aveți listă de prețuri pentru fiecare serviciu, plus exemple concrete lângă ele, ca să știți cum ar arăta produsul și cum se încadrează în bugetul vostru.

E mult mai simplu acum: intrați, vedeți ce vă place, verificați prețul și ne apucăm de treabă.

În plus, am venit cu două lucruri noi;
    Un nou Pack Essence în care veți putea găsi mai multe produse.
    Și ceva diferit față de ce fac de obicei, pentru o continuare la Pack-ul Essence, un Website complet codat + CMS avansat, gata de folosit. Vă invit să aruncați o privire.

Și ca să sărbătoresc acest lucru cu voi, am pus la dispozitie niște coduri de reducere, în felul următor: 1 cod de 50%, 2 coduri de 30%, și 5 coduri de 20%. Se aplică pe tot coșul! Nu doar pe un singur produs.
    Sunt valabile doar 7 zile începând cu 15.05.2026!
    Codul este "OPENING".

Vă pup și vă respect!
    Vă aștept pe masterdomstudio.com

[Servicii] [NEW] MASTERDOMSTUDIO.COM -- Graphic & Animation Metin2 Studio. - Mesaj 1 - Imagine 5
    I finally launched the MasterdomStudio.com website to centralize everything I do and make my work easier for you and me. I designed it specifically so that we don't have to wait for messages on Discord for every detail.

Up-to-date portfolio: I've put up the latest works, so you can see exactly what styles I'm currently approaching and have a source of inspiration for your servers.

Marketplace: The shop section is now live. Find ready-made resources there – logos, interfaces, websites – that you can take and implement immediately, without waiting for custom orders.

Payment is automatic and secure through Stripe; You can pay via Paypal/Revolut/Google Pay/ Card.

Prices and Live Examples: We've made this section completely transparent, you have a price list for each service, plus concrete examples next to them, so you know what the product would look like and how it fits into your budget.

It's much easier now: come in, see what you like, check the price and let's get to work.

In addition, I came up with two new things;
    A new Essence Pack where you will be able to find more products.
    And something different from what I usually do, for a continuation of the Essence Pack, a fully coded Website + advanced CMS, ready to use. I invite you to take a look.

And to celebrate this with you, I have made some discount codes available, as follows: 1 code of 50%, 2 codes of 30%, and 5 codes of 20%. They apply to the entire cart! Not just on a single product.
    They are only valid for 7 days starting with 15.05.2026!
    The code is "OPENING".

I'm waiting for you on masterdomstudio.com

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Servicii”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Discord ID copiat: