*Problemă/Întrebare: Am si eu o problema cu dracarys book renewal nu am nici o erroare pe nica ieri m-am uitat si item proto este acelasi type subtype
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): tmp4/ o.w.s.a.p 5.0.35.2/ marty 5.8 am incercat pe toate 3 la fel face
*Syserr: nu am curat curat
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code): nu am nici o erraore nica ieri nici in server nici client totul este curat
*Poze / Video: https://gyazo.com/14d60c28a487d2a5b1ab61a6d9a68285
ar fii ceva din ce am vazut ca nu citeste data folderul din share/locale/missionbook l-am mutat in mai multe locuri si degeaba nu merge
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): tmp4/ o.w.s.a.p 5.0.35.2/ marty 5.8 am incercat pe toate 3 la fel face
*Syserr: nu am curat curat
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code): nu am nici o erraore nica ieri nici in server nici client totul este curat
*Poze / Video: https://gyazo.com/14d60c28a487d2a5b1ab61a6d9a68285
ar fii ceva din ce am vazut ca nu citeste data folderul din share/locale/missionbook l-am mutat in mai multe locuri si degeaba nu merge
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
baga-l in folderu "romania" sau ce ai tu
am incercat deja l-am mutat peste tot si in sursa am pus locatia adauga log in folder dar de activat misiune nu vrea deloc am dat si 777 la fisier degeaba
mai dam o dubla tot nu am rezolvat
care a fost problema?
utils.h utils.cpp split argument in sursa game eu aveam functia default daia nu dadea erroare trebuia pus cu boost pe extern split_argument
EDIT: am uiitat sa zic cine ma ajutat Merci Lupus baiat de nota 10 a stat 2 ore sa ma ajute sa iti dea dumnezeu sanatate
EDIT: am uiitat sa zic cine ma ajutat Merci Lupus baiat de nota 10 a stat 2 ore sa ma ajute sa iti dea dumnezeu sanatate
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Discord ID copiat: