*Problemă/Întrebare: Am implementat sistemul dar nu imi apare icon sus in stanga ca si cum este acitvat si nici nu il pot dezactiva desi el functioneaza. Cred ca problema este din uiaffectshower dar nu mi dau seama ce am facut gresit. Multumesc
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): renewal-auto-pickup-dracarys-t3836.html
*Syserr: nu am
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): renewal-auto-pickup-dracarys-t3836.html
*Syserr: nu am
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video:
Ultima oară modificat 23 Ian 2026, 18:32 de către madalin4708, modificat 1 dată în total.
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Salut, madalin4708!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
-
de Utilizator șters 153 » » în Sisteme Metin26Răspunsuri938Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri2011Vizualizăride [HF]White
-
0Răspunsuri1338Vizualizăride [HF]White
-
6Răspunsuri605Vizualizări
-
0Răspunsuri997Vizualizăride len
-
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: br34k3r și 1 vizitator
Discord ID copiat: