Salutare cumpar svfile pvm,
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Cand mai postezi, spune buget, spune ce vrei sa aiba etc, date de contact etc
Am sv pvm mediun spre hard lv maxim 105 cu gameplay deja facut pe martysama cumparat / ikarus shop offline pro cumparat si implementat de el in svf / inventar special sanii cumparat de la sanii si implementat de el, nu contine errori de nici un tip a fost rulat server pe el cu 400/500on fara nici o problema. 90% din sisteme sunt cumparate(pot dovedi cu facturi mesaje in live sharing pe discord) si se vinde doar la o singura persoana si vine la pachet cu support din partea celor de la care am luat sistemele(am vorbit deja in trecut cu ei ca o sa cedez proiectul altcuiva doar unei singure persoane si au fost de acord sa ma inlocuiasca pe mine cu acea persoana am mesaje doveditoare atat de la marty/ikarus/dracarys/aslan) + Autopatcher de la Karbust(300Euro cu design personalizat/ modific si design-ul eventual)
Discord : devildll
rog seriozitate ofer preview pe discord(server-ul ruland in momentul de fata pe localhost)
Se vinde din cauza ca nu mai am timp sa deschid server, ofer suport doar pe instalare pe dedicat/vps/vm(poti inregistra sesiunea ca sa o poti reproduce in cazul in care muti hostul etc.)
Discord : devildll
rog seriozitate ofer preview pe discord(server-ul ruland in momentul de fata pe localhost)
Se vinde din cauza ca nu mai am timp sa deschid server, ofer suport doar pe instalare pe dedicat/vps/vm(poti inregistra sesiunea ca sa o poti reproduce in cazul in care muti hostul etc.)
lasa si tu un id de contact
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție
Trebuie să fii membru pentru a răspunde
Creează-ți un cont
Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!
Te poți înregistra sau conecta rapid utilizând contul tău de Discord, Github sau Google.
Autentifică-te
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori
Discord ID copiat: