*Problemă/Întrebare:
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: sal, nu se aude niciun sunet la client nici cand atac nici muzica clasica, m-am uitat la optiuni sisteme nu am butoanele adaugate si in root am verificat toate fisierele de import snd, si nu am niciun import snd, cum pot baga sa se auda sunetul la client ,va rog un tutorial pls
*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare):
*Syserr:
*Fișier(e) cu problema (link pastebin / code):
*Poze / Video: sal, nu se aude niciun sunet la client nici cand atac nici muzica clasica, m-am uitat la optiuni sisteme nu am butoanele adaugate si in root am verificat toate fisierele de import snd, si nu am niciun import snd, cum pot baga sa se auda sunetul la client ,va rog un tutorial pls
Rezolvat
📢 Resurse Metin2 Premium!
Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.
Vezi resursele Cumpără premium
Premium
Anunț
o sa ai ce baga..
ai un svfile la care cineva s a gândit ca e inteligent si a scos tot ce ține de muzica / sunete din client si sursa.
iei un serverfiles care are si te apuci sa compari.
ai un svfile la care cineva s a gândit ca e inteligent si a scos tot ce ține de muzica / sunete din client si sursa.
iei un serverfiles care are si te apuci sa compari.
Te asteptam si pe serverul de Discord
- aici ne-am strans toata comunitatea de Metin2 din Romania.
Link: https://discord.gg/Kr9nUpWa4X
Suntem aproape 1000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.

Link: https://discord.gg/Kr9nUpWa4X
Suntem aproape 1000 membri! - Avem chat activ zilnic, support, cereri, resurse.

See full signature
Trebuie refacuta doar partea client sursa+server + sound pack si multe altele sterse sa le pui la loc este eliminat de tot sunetul trebuie re adaugat de la 0
ala care la scos a stat sa-l scoata stai sa vezi cat stai sa l bagi tu la loc
)
te asigur ca am facut asta deja .

te asigur ca am facut asta deja .
Confirm, daca imi spui ce serverfile e (posibil sa il stiu), iti dau cateva motive sa incerci altceva ca nu se merita 

Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoi
Daca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic
)

See full signature
Este sf hemeraannoyed__ scrie: ↑ Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoiDaca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic
)
Un serverfiles normal nu puteai sa alegiKintaRoyala69 scrie: ↑Este sf hemeraannoyed__ scrie: ↑ Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoiDaca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic
)

Hemera are foarte multe probleme grave mai ales sunetul. Nu recomand sa incerci sa il repari o sa te coste extrem de multKintaRoyala69 scrie: ↑Este sf hemeraannoyed__ scrie: ↑ Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoiDaca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic
)

600€ te costa sa il repari completKintaRoyala69 scrie: ↑Este sf hemeraannoyed__ scrie: ↑ Salut daca incerci sa bagi sunetul pe valiant sf , mult succes , e stearsa orce referinta de sunt pe partea svn / binary si client . Mai pe scurt ai de munca sa le bagi inapoiDaca incerci sa compari cu alte svf , da trebuie sa stii ce faci , ca nu toate merg ca la alte svf . In schimb daca stii ce faci se poate adauga sunetul prin metode "diferite" . Ideea e ca sunetul nu e un "sistem" mic
)

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!

Roboțelu'
Anunț
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator