Lucrăm la îmbunătățirea site-ului! Este posibil ca unele module să nu funcționeze corect!
1 mesaj

Autor subiect

• Reacții: 2
  • Mesaje utile: 0
  • Server: Sinners
  • Regat: Jinno
  • Medalii

Salut, mă numesc Robert, sunt activ în comunitate de peste 5 ani și vreau să îți prezint portofoliul meu cu proiectele la care am lucrat. Am realizat foarte multe sisteme și funcționalități, însă nu le pot face pe toate publice, deoarece unele servere nu sunt încă lansate, iar altele sunt proiecte private.

Este important să știi de la început că mă ocup strict de development, creez sisteme la comandă și quest-uri personalizate. Nu ofer serverfiles, nu mă ocup de administrare și nu preiau task-uri care nu țin de partea de dezvoltare.

Ofer factură pentru orice lucrare, totul este fiscalizat și lucrez doar prin firmă, deci serviciile mele pot fi decontate legal.

Menționez că sistemele prezentate în acest topic nu sunt și nici nu vor fi de vânzare în această variantă.

DW2 - Poker system

SoL2 - Proiect Personal - Ranking System

Olden2- Event Manager

SoL2 - Proiect Personal - Event Manager

SoL2 - Proiect Personal - Global Ranking

Ynari - Guild War stats

Ynari - BattlePass

Proiect Personal - Crafting System

Ginger System

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț

Creează-ți un cont sau autentifică-te pentru a participa la discuție

Trebuie să fii membru pentru a răspunde

Creează-ți un cont

Înregistrează-te și alătură-te comunității noastre

Membrii pot crea subiecte noi și pot descărca resurse Metin2 Gratuit!

Te poți înregistra rapid utilizând contul tău de Discord sau Github

Înregistrare

Autentifică-te

Înapoi la “Portofolii”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator