Salutare, recent am luat un client (eridanus2), am luat un host si m-am apucat sa lucrez pe el pentru a învăța, am pus un eveniment de pescuit pe el si vreau sa implementez un cufar pentru acesta, însă nu găsesc nici in ruptul capului item_proto in client sau svfiles, nu am gasit nici tutoriale pentru genul acesta de client, daca ma poate ajuta cineva cu un tutorial as fi recunoscător 
Rezolvat
Ultima oară modificat 24 Sep 2025, 17:52 de către Cacealma, modificat de 2 ori în total.
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
Salut, Cacealma!
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:
- Alte probleme rezolvate
- Fixuri Metin2
- Tutoriale
- Cum resetez parola MySQL
- Compilare sursă Metin2
- Lista FreeBSD pentru compilare
Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
In locale ar trebui sa fie item proto si in server in share/config daca nu este pe sql atunci il gasesti in navicat la player
See full signature
Mulțumesc frumos!
🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct
Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.
Alătură-te acum!1300+ de membri activi!
Roboțelu'
Anunț
-
Subiecte similare
Informații
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori
Discord ID copiat: