6 mesaje
  • Reacții: 1
  • Mesaje utile: 0
  • Status: Pierd vremea ^.^
  • Regat: Jinno
  • Medalii

*Problemă/Întrebare: A incercat cineva mapa aceasta, am puso, map alow etc, quest functioneaza, doar ca in momentul in care dau warp "Te-ai teleportat pe coordonatele: mapa(0)", la npc nu se intampla absolut nimic, am pus in atlas info, index map, config chanel are cineva vreo idee unde ar putea fi problema? :D

*Resursă folosită (sistem/funcție/modificare): Empire War Rework + Automation cea pusa de Andi pe forum ( viewtopic.php?t=4351 )

SYSERR: Sep 27 10:53:24 :: GetServerLocation: location error name mapindex 0 0 x 0 empire 3 (aceasta am pus-o deoarece are legatura cu mapele insa este dinainte sa introduc eu mapa aceasta)
    SYSERR: Sep 27 10:53:36 :: WarpSet: cannot find map location index 0 x 1367600 y 38200
    SYSERR: Sep 27 11:38:45 :: WarpSet: cannot find map location index 0 x 1331200 y 0

🔥 Hai pe Discord! - Chat activ și support direct

Te așteptăm și pe serverul de Discord - aici ne-am strâns toată comunitatea de Metin2 din România.

Alătură-te acum!
    1300+ de membri activi!
    Robot Discord
    Roboțelu'
    Anunț
    Robot Robot
  • Reacții: 0
  • Status: Sunt doar un Bot :)
  • Regat: Shinsoo

Medalii

Robot
    Robot

Mesaj de Uriel »

Salut, Cacealma!

Îți recomand câteva link-uri utile care te pot ajuta să rezolvi problema mai rapid:

- Alte probleme rezolvate
    - Fixuri Metin2
    - Tutoriale
    - Cum resetez parola MySQL
    - Compilare sursă Metin2
    - Lista FreeBSD pentru compilare

Și dacă vrei ajutor direct, te așteptăm pe serverul nostru de Discord — chat activ, suport live și o comunitate faină gata să te ajute! Pentru a intra pe serverul de Discord: Click aici
  • Reacții: 21
  • Mesaje utile: 5
  • Medalii

Mesaj de Dintisor »

Salut,

Din ce ai scris, problema nu e la quest (dacă funcționează mesajul), ci la faptul că serverul nu găsește locația/indicele hărții pe care încerci să te teleportezi. Practic, eroarea din sysser:
    WarpSet: cannot find map location index 0 x 1367600 y 38200
    Arată că încerci să faci warp pe map index 0, ceea ce nu există (sau e default/reservat).

Câte verificări de bază:

1. atlasinfo.txt

Trebuie să ai trecută harta acolo, cu indexul corect și coordonatele reale.
    Ex:
    123 10000 10000 200 200
    primul număr = index map (trebuie să fie același cu cel din index din mapa ta)

următoarele două = coordonatele globale unde începe harta

ultimele două = dimensiunile (număr de celule 256x256)

Dacă aici ai greșit ceva → serverul nu știe unde să te trimită.

2. Folderul mapei

În share/locale/.../map sau share/data/map (depinde de structură) → trebuie să existe folderul cu același nume ca în atlasinfo.

În folder să fie fișierul index (cu numărul hărții, identic cu cel din atlasinfo).

3. config (de pe channel)

Ai linia MAP_ALLOW unde trebuie să apară indexul hărții tale. Dacă nu e trecut acolo, nu te lasă să intri.

4. Coordonatele din quest

Din ce spui, probabil faci warp ceva de genul:
    pc.warp(x, y)
    Problema e că warp-ul primește coordonate globale, nu doar coordonate relative hărții.
    Deci dacă harta ta începe la (1331200, 38200) în atlasinfo, atunci acolo trebuie să faci warp.
    Dacă îi dai coordonate mici (0, 0 sau ceva random), te aruncă pe index 0.

🔎 Deci cel mai probabil:

fie indexul nu corespunde (ex. ai pus 0 din greșeală în index sau atlasinfo),

fie faci warp pe coordonate greșite.

💡 Recomandare:

Uită-te în atlasinfo.txt ce coordonate are harta ta.

Asigură-te că în folderul hărții fișierul index are exact același număr.

În quest, folosește coordonatele de acolo (nu 0,0).

Verifica aceste lucruri si daca problema persista, revin-o cu reply si vom vedea cum putem rezolva,

Succes !
    Moderator Moderator
  • Reacții: 2090
  • Mesaje utile: 7
  • Status: Recuperator de taxe .
  • [ID Discord]

Medalii

Moderator
    Moderator

Mesaj de annoyed__ »

Pune locatia corecta in worldeditor , aceiasi care o pui in index ;) Salveaza harta si pune-o din nou in client
    See full signature
  • Reacții: 1
  • Medalii

Mesaj de Cacealma »

Am pus in worl editor, într-adevăr baseposition din client era 0 0, am pus coordonatele, am inlocuit mapa însă rezultatul este același
    Moderator Moderator
  • Reacții: 2090
  • Mesaje utile: 7
  • Status: Recuperator de taxe .
  • [ID Discord]

Medalii

Moderator
    Moderator

Mesaj de annoyed__ »

schimba index ul umpic mai mare , asigurate inca odata ca ai tot pus aceiasi locatie in world , si atlas si etc , si in server sa ai pus acolo in indexmap sau cum ai tu indexul pus
    See full signature

📢 Resurse Metin2 Premium!

Zeci de resurse Metin2 Premium - exclusive și 100% funcționale începând cu 15.99€!.

Vezi resursele Cumpără premium
    Premium
    Premium
    Anunț
    Închis

Înapoi la “Arhivă probleme”

Informații

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Discord ID copiat: